Ruter i modem

poruka: 9
|
čitano: 1.907
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
modem i ruter

imam adsl modem Kasda xd328mui i kupio sam ruter Air live wn-200r i pokušao sam spojiti s laptopom preko wifi da se može na laptop iči na internet ....

spojio sve kako piše u uputama bar se nadanm i sve radi na laptopu se prepozna mreža i konektira se ali kad otvorim mozilu ili ie8 ne otvara mi ni jednu stranicu

dali zna neko u čemu je problem ,ili kako konfigurirati računalo a kako laptop ,

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: modem i ruter

Da li ti na ikoni za mrežu u taskbaru piše limited connectivity?

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
neaktivan
Ruter i modem

piše connectedda je spojen...

ali kad odem na msn da testiram mrežu izbaci mi grešku kod DNS I KEY PORTS valjda tu nešto ne štima

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Ruter i modem

Probaj s ovmi popravit

1. http://www.megaupload.com/?d=AN5Q97HU
Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
neaktivan
Ruter i modem

da to napravim i na laptopu i na kompjuteru ili samo na laptopu???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
HELIX.D kaže...

da to napravim i na laptopu i na kompjuteru ili samo na laptopu???

Čekaj malo... t i znači imaš ruter i wirelessom si spojen na njega laptopom... i želiš preko laptopa surfati... Di je u toj priči komp???

16 godina
neaktivan
Ruter i modem

pa oču da i na komp mogu na internet i na laptop u isto vrijeme samo šta bi na laptop bio spojen preko rutera (wifi) a na komp reko modema

na komp imam internet i na laptopu je spojen bežičmo ima dole ikona i piše da je spojen piše snaga signala sve crtice zelene i speed 54.0mps i ip adresa isto piše i subnet marks. deflat getowey isto piše ali ne otvara stranice na laptopu piše da nemože nači server na mozili ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Onda probaj ono šta sam ti dao pokrenuti na laptopu pa vidi jel radi...

16 godina
neaktivan
Ruter i modem

ne radi...

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.1.2010 10:01 (HELIX.D).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice