Restartiranje računala zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 774
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Restartiranje računala

Dobar dan.Imam problem s računalom.Upalio sam ga u jutro i kada sam došao oko 12 sati upalio sam internet i na monitoru se pokazala poruka s plavom pozadinom koju nisam uspio pročitati jer se računalo odmah ugasi.Kada sam ga opet upalio radio je normalno dok se nije pokazala pozadina i opet je bila ista poruka i ugasio se.Prvo sam ram stavio u drugi utor i bilo je sve opet isto pa sam izvadio bateriju od kompjutera, vratio sam ju i sad radi normalno.Zanima me jel zna neko u čemu je bio problem jer ako mi se to opet desi da znam zbog čega je.

Specifikacije kompjutera:CPU-Intel pentium dual core 2.7GHz

GPU-Nvidia geforce 8600gt 512mb gddr3

PSU-ATX 600W

HDD-160gb

RAM-1gb

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2013 14:52 (macgyver 53).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Restartiranje računala
macgyver 53 kaže...

Dobar dan.Imam problem s računalom.Upalio sam ga u jutro i kada sam došao oko 12 sati upalio sam internet i na monitoru se pokazala poruka s plavom pozadinom koju nisam uspio pročitati jer se računalo odmah ugasi.Kada sam ga opet upalio radio je normalno dok se nije pokazala pozadina i opet je bila ista poruka i ugasio se.Prvo sam ram stavio u drugi utor i bilo je sve opet isto pa sam izvadio bateriju od kompjutera, vratio sam ju i sad radi normalno.Zanima me jel zna neko u čemu je bio problem jer ako mi se to opet desi da znam zbog čega je.

Specifikacije kompjutera:CPU-Intel pentium dual core 2.7GHz

GPU-Nvidia geforce 8600gt 512mb gddr3

PSU-ATX 600W

HDD-160gb

RAM-1gb

Dobio si BSOD (plavi ekran smrti). Predpostavljam da ti je windows instaliran na C disku, pa klikni na C disk, pa klik na folder "Windows", te klik na folder "Minidump".

Uslikaj te postavi sliku iz Minidumpa da vidimo koji je kod uzrokovao BSOD.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2013 15:28 (Mile 74).
15 godina
Restartiranje računala

Ako sada radi bolje da ne diraš ništa, ako bude problema opet onda ćeš ih riješavat.

Valentin

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Restartiranje računala
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice