Proplem s memorijom

poruka: 3
|
čitano: 650
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Proplem s memorijom

imam    problem s memorijom            tj znanima me dali postoj neki       software       koji skenira     hardware kompjutera i kaže da li na njemu ima        tvorničkih grešaka.

Pitam to zato što sam      ovdje već prije postavio temu u kojoj spominjem da mi se javlja  poruka a disk read  error  pres ctrl+alt+del      i da mi je kompjuter usporen.

Svi su mi  rekli da kupim novi HDD jer      ovaj ima   bad sectore koji se nemogu popraviti. I kupia sam novi HDD bolji i problem se nije riješio. Pa sada   predpostavljam da je možda      greška  u memoriji.(tako mi je reka i prodavač     u  linksa)

Pišem s   puno razmaka jer mi i  tipkovnica neradi lol ...    a     samo komp sam platia       4.700k n u     hgspota...ccc...nikad vise

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Proplem s memorijom

AKO           IMAS               VISE              MEMORIJSKIH       PLOČICA      PROBAJ    IH     VADITI.

PRAVI          RAZLIČITE             KOMBINACIJE           PA           VIDI          JEL        SE           NA           KOJOJ NE  RUŠI

BTW:jesi ostavio stari hdd u kompu??? jer moze bit da ti on j*** nesto?

KOMPJUTER KO IZ NASE::: 486: cpu 80486 OVERCLOCKED @71 mhz 16MB ram Floppy Drive 500 mb HDD S3 86C911 1mb VRAM - ISA connection
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Proplem s memorijom

nisam ostavio stari, jer sam kupia novi, ali kao što sam reka nije mi se problem riješia a neznan stvarno o čemu se radi...

imam 2x po 1 GB pa ču nešto iskombinirati

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice