Problemi sa spajanjem printera na kompjuter

poruka: 18
|
čitano: 8.534
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav ! Ima problem sa spajanjem printera na kompjuter i ne znam u cem je problem {#} .... Printer je hp deskjet ink advantage 2515,i kad ga spojim na kompjuter govori mi da ne moze prepoznati uredjaj i da ne radi dobro{#}..hm,hmm... Kako rijesiti taj problem?

brundomendo

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problemi sa spajanjem printera na kompjuter
nella0211 kaže...

Pozdrav ! Ima problem sa spajanjem printera na kompjuter i ne znam u cem je problem {#} .... Printer je hp deskjet ink advantage 2515,i kad ga spojim na kompjuter govori mi da ne moze prepoznati uredjaj i da ne radi dobro{#}..hm,hmm... Kako rijesiti taj problem?

Odi na ovu stranicu, skini driver za svoj OS (obavezno odaberi odgovarajući OS) i instaliraj ga. To bi trebalo biti to.

Stručnjak za odmaganje...
12 godina
neaktivan

Hvalaaa ,budem probala {#}

brundomendo
16 godina
nella0211 kaže...

- klikni gornji link, hr verzija... dalje je jednako kao na datom linku. Još jednostavnije, pogledaj u kutiju gdje je bio printer, ako primjetiš neki CD-DVD medij (12cm disk s nekim HP natpisom, to je to..), ubaciš u odgovarajući uređaj (npr DVD-RW ili player) i ...

- sve komponente i priključeni uređaji rade uz pomoć drivera. Bez drivera ne radi. Nakon pokretanja instalacije (uobičajeno za HP novije serije) čarobnjak-wizzard te vodi korak po korak, sve je animirano (priključivanje, paljenje..) prati poruke i klikaj 'next'..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
10 godina
neaktivan

Dizem staru temu ali imam isti problem a na stranici podrške mi ne izbacuje drajver za moj printer - HP DESKJET 845C

sta raditi ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dasan kaže...

Dizem staru temu ali imam isti problem a na stranici podrške mi ne izbacuje drajver za moj printer - HP DESKJET 845C

sta raditi ?

Kako očekuješ imalo kvalitetnu pomoć kada si propustio napisati koji operativni sistem koristiš i da li je 32 ili 64 bitni?

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
neaktivan
dasan kaže...

sta raditi ?

printer ti je pregazilo vrime - nema podrsku za novije OS-ove. i sam imam prastari 840C, ispravan, ali potpuno neisplativ zbog tinti od 300kn. 

10 godina
neaktivan

Imam Win 10.....64 bit

Znaci nema mu pomoći...

17 godina
dasan kaže...

Imam Win 10.....64 bit

Znaci nema mu pomoći...

Koliko vidim na HP stranici zadnji driveri su za WinXp, dok za ostale verzije OS nema.

Ostaje ti još da probašDriver Booster, alat koji skenira hardver i pronalazi i ažurira drivere.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
16 godina

Stavi genericke drivere ili najslicnije svom modeu  :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.8.2017 14:49 (plavi08).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
A jesu windowsi instalirali sami generički drajver ?
10 godina
neaktivan

Ne razumijem kako bi to trebao izvesti haha nisam neki optimist ni sa driver boostom 

16 godina

Probaj jedan od ova dva

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.8.2017 8:59 (plavi08).
16 godina
dasan kaže...

Ne razumijem kako bi to trebao izvesti haha nisam neki optimist ni sa driver boostom 

- driverbooster je smeće.. (odnosno, ako juzer ne zna sam pronaći driver, ako driver ne postoji, tad ti nitko ne može pomoći.. osim isprogramirati).

- sav HW koji želiš koristiti mora biti kompatibilan, kompatibilan software, to uključuje i postojanje drivera.. za ovaj slučaj, stvar vremena i tadašnjih 16-32bitnih oseva je problem, jer HP sigurno neće (suprotno interesima, može kao image+) napraviti novi driver za novi OS..

- googlaš, naziv uređaja + OS-ver/biti .. i možda pronađeš, + 90% drivera je uključeno u OS (što kaže sam win, prepozna..?)

- ili koristiš 32bitni OS (može se instalirati bilo koji stariji driver, naravno prvo tražiš za w10, pa w8, pa w7.. ili koristiš za npr XP), ali defaultno w10 odbija instalirati necertificiran driver, moraš ići u safemod/F7.. i dozvoliti instalaciju ili se ništa ne desi.. najbolji su 'glupi' (obični) text-inf driveri, ne neki setup.exe (jer je OS ovisan), desni klik ili brovsaš.. i instaliraš.

- ili VMovi, u VMu pokreneš OS za koji imaš driver.. može čak i mrežno, može više načina ali je svaki 'nespretan' u odnosu na cijenu novog printera (tinta je nešto drugo) :)

17 godina
neaktivan

postoji rjesenje, samo je to overkill za taj printer: ili gotovi print server, ili raspberry pi u ulozi print servera. tako ne samo da ces dobit funkcionalan printer, vec isti moze bit i bezicni. 

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Problemi printanja

Pozdrav!

Trebala bi mi pomoć oko printera Hp deskjet ink adventage 4530 all-in-one serije .

Jučer sam po prvi put instalirala printer i sve je radilo, ali od jutros ne mogu se ponovo spojiti i neće mi ništa sa neta da isprinta.

Kada stisnem da isprinta otvori mi se polje za printanje ali sada na odredištu mi stoji samo da mogu spremiti kao PDF ili na google disk :( ..Kako da vratim da ponovo printa ,a ne da samo mi sprema....

Molim Vas pomozite mi!  

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Problemi printanja

ponovi ono što si radila dan prije, install printera.. odaberi defaultni printer (win će nešto njurgati, ignoriraj..) što god bilo, u controlpanelu-printeri, mora biti vidljiv, slika, ne 'zadimljen', upali-ugasi (ili usb kabel), mora se mijenjati slika.. i tad će printati (možda).

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.10.2017 0:40 (ihush).
7 godina
neaktivan

Hvala! Probati ću ponovo ujutro opet sve ispočetka instalirati pa će mo viditi 

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice