Pozz ljudi!
Problem glasi ovako..
Igram ja COD2 i imam 250 FPS-a i onda odjednom se spusti na 30-40...i to traje 1-2 min i onda se opet digne na 250... i tako mi je u svakoj igri...bila ona iz Antike ili neka novija...
-Imam cfg...
-procesi na kompjutoru nisu problem...
-RAM: 1GB
-HARD: 140 GB
-GRAPHICS: ATI od 256 MB
-PROCESOR: AMD Athlon dual core 3800+ 2.00 GHz
Zahvaljuem svakome tko barem pokusa rijesiti ovo sr***
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Slaba grafička...
Pozz ljudi!
Problem glasi ovako..
Igram ja COD2 i imam 250 FPS-a i onda odjednom se spusti na 30-40...i to traje 1-2 min i onda se opet digne na 250... i tako mi je u svakoj igri...bila ona iz Antike ili neka novija...
-Imam cfg...
-procesi na kompjutoru nisu problem...
-RAM: 1GB
-HARD: 140 GB
-GRAPHICS: ATI od 256 MB
-PROCESOR: AMD Athlon dual core 3800+ 2.00 GHz
Zahvaljuem svakome tko barem pokusa rijesiti ovo sr***
Slaba grafička...
Punkbuster je problem
Nakon nekog vremena počme trošiti preko 80% cpu.
Punkbuster je problem
Nakon nekog vremena počme trošiti preko 80% cpu.
Sa tom grafičkom ne vidim kako bi uopče imao 250 fps u igrama????????
Vidim da si petljao u konzoli za max fps u cod 2....lijepo ga lockaj na 100 i mir....nečeš imat takvih oscilacija više!
A neke nove igre????? Pa budi sretan ako ti ih uopče bude vrtio na 30Fps
Sa tom grafičkom ne vidim kako bi uopče imao 250 fps u igrama????????
Vidim da si petljao u konzoli za max fps u cod 2....lijepo ga lockaj na 100 i mir....nečeš imat takvih oscilacija više!
A neke nove igre????? Pa budi sretan ako ti ih uopče bude vrtio na 30Fps
Promjeni drivere, ako ne pomaže onda si kupi novu grafičku karticu (ova je ionako preslaba za igranje), ili si isključi prikaz fps-a da se ne sekiraš...mlad si za to!
p.s ne razumijem kako uopče možeš imati sa tom karticom 250 fps????? bez obzira na postavke prikaza!! onih 30-40 je vrlo realno za tu karticu, samo ti isključi....cvar cg_drawfps 0
Promjeni drivere, ako ne pomaže onda si kupi novu grafičku karticu (ova je ionako preslaba za igranje), ili si isključi prikaz fps-a da se ne sekiraš...mlad si za to!
p.s ne razumijem kako uopče možeš imati sa tom karticom 250 fps????? bez obzira na postavke prikaza!! onih 30-40 je vrlo realno za tu karticu, samo ti isključi....cvar cg_drawfps 0
PROBLEM RIJESEN: Trebo sam ocistiti hardware...hvala svima koji su pokusali pomoci