Problem sa zvučnim karticama!

poruka: 2
|
čitano: 1.309
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa zvučnim karticama!

ukratko, imam onboard c-media zvučnu karticu i creative labs 24-bit pci karticu na windowsima xp. do prije reinstalacije windowsa, dakle jučer, radile su bez problema istovremeno!!!

dakle, c-mediu sam koristitio samo za skype, i to samo reprodukciju zvuka (wave) dok creative koristim za sve ostale zvukove, tj kao defaultnu karticu. danas kad sam u skypeu odabrao c-mediu kao playback device i pokrenuo winamp - sistem mi je smrznuo! želim samo vratiti stanje koje sam imao još jučer, a neznam u čemu je problem!!

prvo sam pokušao sa drugim driverima, windows update mi je našao neke matrox drivere za c-mediu (nemam pojma zašto) i updateao mi je i drivere od creative, ali bez pomoći pa sam vratio natrag, i dalje ništa. također pokušao sam sve moguće opcije u sound & audio devices u cpanelu bez uspjeha kao i u volume opcijama od obje kartice.

čitao sam negdje da driveri i od jedne i od druge moraju podržavati simultani rad dvije kartice...pa ako je već u driverima problem, ne kužim na koju sam foru onda prvi put uboo točne!

molim nekog mudraca za pametnu ideju, drugi driver, savjet ili nešto treće...unaprijed zahvaljujem

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa zvučnim karticama!

windows update je kriv, nabasao na potpuno krive drivere. sad sam nasao novije drivere od c-medije i prisilio windowse da ih pojedu i sad radi sve.

mozete pobrisat temu cijelu, lol! :))

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice