Problem sa X1650pro agp

poruka: 5
|
čitano: 1.281
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem sa X1650pro agp
pitanje

Jučer sam kupio novu grafičku a isti dan se počinju javljat problemi...

Stare drivere sam potpuno izbrisao btw.

1.Dobitak u performansama je zanemariv(10-ak fpsove u Red orchestri) iako je nova karica mnogo jača od stare(radeon 9600)

2.Nakon nekog vremena izgubim sliku,ostane samo zvuk.Monitor se ugasi.

3.Kartica se previše zagrijava na defaultnom taktu(50 c u surfanju netom)

4.Kartici se ne može mijenjati takt! (Čak ni smanjit,jer defaultni je prilično visok 600/700,a kad ga u traytoolsu smanjim i za 1 hz sve se zablokira i dobijem kerefeke po ekranu.

Molim vas ako je netko imao ili ima ovu karticu neka pomogne...

hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa X1650pro agp
autorov komentar

I da:postoji li negdje nekakav produžni 4 pinski konektor (muški na jednom i ženski na drugom kraju) zato što ovako da bi napajao graf moram odspojit dvd pržu jer inače ne mogu dokučit graf) i gdje ga ima za kupit?

17 godina
neaktivan
Problem sa X1650pro agp

Ovako uzmi grafu i odmah kod frenda koji ima AGP utor. Isprobaj, ako tamo neradi reklamiraj. Za ovaj kabelic vidi u linksu.

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa X1650pro agp
Loz kaže...

I da:postoji li negdje nekakav produžni 4 pinski konektor (muški na jednom i ženski na drugom kraju) zato što ovako da bi napajao graf moram odspojit dvd pržu jer inače ne mogu dokučit graf) i gdje ga ima za kupit?

Kabel Y MOLEX, ako je dovoljno dug.
17 godina
Problem sa X1650pro agp

Imao sam sličnih problema sa X1950pro AGP (što se tiče gubljenja slike i gašenja monitora), problem sam rješio tako da sam stavio AGP na 4x. Probaj to napraviti. U 3Dmarku sam dobio otprilike isti score kao i na 8x

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice