Problem sa VIP Internetom

poruka: 2
|
čitano: 1.401
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Moj prva objava i odma je "cry for help"

Trenutaćno sam u fazi prelaženja sa T-coma na VIP internet probna 3 mjeseca itd itd.
No danas sam skinuo sa steama Secret Woarld Legends sa VIP interneta is sve je bilio okay dok se igra nije poćela updejtat i pojavi mi se fatal error failed to download patch.
Skinio sam patcher no pojavi mi se error occurred while triyng to copy a file: the surce file is corrupted.

Pošto imam još ruter od T-com-a prispoio sam se kod njih na internet i probao skinut patcher i pokrenio ga bez greške.

Ostao sam bez teksta i sad si razmišljam pa tu j... lud zbunjenog.

Nisam ni htio probat skinuti patcher, pokrenuo igru i ona si lijepo skine svoj updajt i igram bez brige.

Šta se tu zbiva ja nemam pojma još sam u šoku. Ja se nadam da će mi neko od vas to objasnit jer ja ne želim prijeći na internet koji će mi takve stvari radit.

Vip ruter je ZTE MF283+

Igrat ču se malo s time možda složim sam a i obratit ču se naravni i službi jer ne znam šta se zbiva...

Pozdrav i hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
14 godina

Svakako kontaktiraj službu za korisnike i objasni problem, problem mora biti kod njih ako sa drugim provajderom radi kako treba.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D ps. pomoći ću svakome najbolje što mogu i znam. :D

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice