Problem sa USB portovima

poruka: 6
|
čitano: 4.011
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem sa USB portovima

Imam problem sa USB portovima, odnosno ulazima. Kad je sve radilo kako treba mogao sam uštekati i vanski hard disk gdje sam htio, sada gdje ga god uštekam prvo se pojavi oblak "Not Recognized" i poslije njega se pojavi oblak "Your device can preform faster if you connect it to faster, 2.0 port..." ali naravno uređaj se ne pokreće. Prvo su mi otkazala dva porta na prednjoj strani računala, sada mi na njih neće očitati ni USB Stick, ni printer, ni čitač kartica, ni ništa. Nedugo nakon toga otkazala su mi i 3 sa stražnje strane (3/4). Na njih također nije htjelo očitati ništa, jedino mi je radio taj četvrti. Ali nisam mogao prištekati vanjski hard disk pošto on traži dva kabla, master i assistant. Sada mi je riknuo i taj zadnji, sad sam bogac, garancija mi je istekla prije 6 mjeseci. U čemu bi mogao biti problem?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem sa USB portovima

hm po ovom što si ovdje opisao znači USB portovi su ti prekidali s radom 1 po 1  a ne svi zajedno ..... to je bar po mom mišljenju trebala biti matična u pitanju , sad dali je nešta otišlo ili se nešto treba podesiti u biosu (stavi bios na default) 

I.Č.
15 godina
neaktivan
Problem sa USB portovima

U BIOS-u i u Device Manageru je sve kako treba bit. Netko mi je rekao da su možda otišli USB osigurači, gdje se oni nalaze?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa USB portovima

Hm "USB osigurači " možda ispadam glup al za to nisam nikad čuo niti ih vidio ...

I.Č.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa USB portovima

Sada su svi otkazali.

Nitko ne zna što bi moglo biti u pitanju?

Znači da je vrijeme za promjenu matične i procesora. {#}  {#}

0 0 hvala 0
17 godina
Problem sa USB portovima

Koja je matična ploča? Koje je napajanje? Jel i na ploči zadnji bios?

Koji su windowsi, koliko stari i kako održavani?

213.202.106.145:28960 TDM PROMOD 211 Tarrget Rush Team server
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice