Problem touchpad Pavilion dv 9000

poruka: 2
|
čitano: 895
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav

Evo već neko vrijeme imam problem sa pomenutim laptopom,touchpad i tastatura mu rade dobro onda odjednom prestanu sa radom odn.kursor se uopće nemože pomjeriti dok tastatura radi ali "usporeno"odn da bih nešto upisao prođe po desetak sekundi da bi se tekst ispisao.Pokušao sam sa novom instalacijom windowsa ali problem nastaje  u samoj instalaciji tako da mislim da nije problem sa driverima,dok u biosu tastatura radi OK.U biosu sam testirao memoriju i nisam našao nikakav problem,samo prebacujući modul u drugi slot vidio sam da nije odmah proradio,malo sam pinove očistio gumicom i proradilo je i u tom drugom slotu,trenutno nemam zamjensku memoriju da probam zamijeniti/ testirati memoriju (modul).Wireless miš i tastatura rade ok ali me interesuje šta bi još moglo da zeza jedino mi ostaje controller ma matičnoj ali to je već problem za servis

Procesor
Intel
2,0 core duo
HDD - Hard disk
250
RAM
2 GB
Grafička karta
nvidia 8400m gs

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 20:34 (casper001).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Hajmo serviseri,znam da vas ima na ovom forumu,i sam radim sa računalima al ovo mi jede nerve, servis mi je zadnja opcija,komp se ne pregrijava,očitavanja su uredna,doduše nisam ni pokretao nešto što bi glođalo procesor i memoriju,na najosnovnijim funkcijama bloka,da je do memorije bar bi blokirao čitav komp i radio restart a ne samo kontroler od miša i tastature,u pozadini ako ide video ide OK,znači problem je samo u periferiji??Možda bioss ??mada je instalirana zadnja verzija F.5A??!Bilo šta??{#}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice