Problem sa računarom

poruka: 34
|
čitano: 8.245
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Problem sa računarom
djigibao kaže...
Ne kuzim kako ne mozes ici na particiju gdje ti je drugi OS, ja mogu normalno.
Osim ako na tom drugom OS-u nisi administrator pa ima neka lozinka ili nesto.

Ja sam admin na oba OS-a ali kad odem na particiju na kojoj mi je instaliran Xp i udjem recimo u Document and settings dobijam sledecu poruku: "You don't currently have permission to access this folder" , "click Continue to permanently get access to this folder" i kad kliknem Continue poruka "accesss deined"

14 godina
neaktivan
slucajno sam poslao 3 iste poruke ali nisam znao kako da ih obrisem xD
14 godina
neaktivan
Rema kaže...
djigibao kaže...
Ne kuzim kako ne mozes ici na particiju gdje ti je drugi OS, ja mogu normalno.
Osim ako na tom drugom OS-u nisi administrator pa ima neka lozinka ili nesto.

Ja sam admin na oba OS-a ali kad odem na particiju na kojoj mi je instaliran Xp i udjem recimo u Document and settings dobijam sledecu poruku: "You don't currently have permission to access this folder" , "click Continue to permanently get access to this folder" i kad kliknem Continue poruka "accesss deined"

ja jesam administrator on oba OS-a ali takodje su oba OS-a zasticenja lozinkom.i ja zna lozinke i mogu da se ulogujem sve ide lepo.

14 godina
neaktivan
Problem sa računarom

Sorry što nisam prije odgovorio. Nemam interneta već duže vrijeme, a i imam nekakvih obaveza pa sam potpuno zaboravio na svoju temu. Testirao sam RAM, pokrenuo sam dva MEMTEST po 850 MB svaki i došlo je do 192% jedan, a 196% drugi i nikakvih grešaka nije bilo. Ne moram vam govoriti da je blokirao dok je to radio. Ja sam njega ostavio cijelo jutro da radi dok sam ja bio na predavanjima. Ne znam više šta da radim. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice