- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ili nije dobro spojeno kada su ti sastavljali računalo ili ti je prednji panel isključen u windowsima. Koje drivere koristiš?
nema veze je li usb radi, on može biti dobro spojen, a audio pinovi loše.
Koji OS koristiš? win 7? Imaš li zvučnu karticu
Odi u device manager i nađi sound, video and game controllers pa reci što ti piše tamo
Ili otvori kućište pa pogledaj da li je spojeno.
ako nije pogledaj "manual" od matične kako ide i spoji.
gdje da pogledam taj manual hah :((
koja matična je u pitanju da ti drivere predložimo?
imam problem ne radi mi microfon na prednjem djelu racunala , radi sve ostalo samo mic neradi, a tome pozadi kad ukljucim sve radi normalno, a prije mi je to radilo pa sam obaro sistem ali sam isntaliro zvucnu kartu (moja zvucna karta VIA HD audio deck ) i sve sam provjerio u opcijama ali nista nema sve sam ukljucio ...... sta da radim ?'?? a na ovom klipu https://www.youtube.com/watch?v=CkbfH5QcCCE ja nemam u tom svom programu ovo kad ode mixer i nemam front microphone za podesavanje , kako cu to da napravim sta vi mislite ? ???
Sve ostalo sam poslozio, ali imam problem jer su mi oznake na zicicama od prednjeg zvuka s razlicitim oznakama od oznaka sa pinovima na maticnoj :(
Da li ima netko nekakvu tablicu "sinonima" jer mada za neke kratice mozes intuitivno zakljucit koji su sinonimi, za neke nemam pojma a ima 9 pinova i dosta je to kombinacija za preslagivanje :)