Problem sa prednjim ulazom za zvuk i mikrofon

poruka: 10
|
čitano: 3.279
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
problem
ovako na prednjem djelu kompa na kucistu imam ulaze(utore) za zvuk i mikrofon tj da si spojim head set ali kad ustekam ne radi a kad iza spojim radi kako to napraviti... ugl. kad sam ga kupio nije mi radilo... mozda niej instalirano heh

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ili nije dobro spojeno kada su ti sastavljali računalo ili ti je prednji panel isključen u windowsima. Koje drivere koristiš?

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem sa prednjim ulazom za zvuk i mikrofon
a da zaboravio sam rec da ispred imam i dva USB prikljucka koji naravno rade a ovo ne radi heh a neznam bas koje drivere koristim heh :(
14 godina
neaktivan

nema veze je li usb radi, on može biti dobro spojen, a audio pinovi loše.

Koji OS koristiš? win 7? Imaš li zvučnu karticu

Odi u device manager i nađi sound, video and game controllers pa reci što ti piše tamo

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2012 14:26 (Immartu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
win 7 e mislim da je zvucna kartica u sklopu sa maticnom
15 godina
neaktivan

Ili otvori kućište pa pogledaj da li je spojeno.

ako nije pogledaj "manual" od matične kako ide i spoji.

Bolje imati pravog neprijatelja nego lažnog prijatelja

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
High Definition audio device tako dva puta i onda ispod USB audio device

gdje da pogledam taj manual hah :((
14 godina
neaktivan

koja matična je u pitanju da ti drivere predložimo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

imam problem ne radi mi microfon na prednjem djelu racunala , radi sve ostalo samo mic neradi, a tome pozadi kad ukljucim sve radi normalno, a prije mi je to radilo pa sam obaro sistem ali sam isntaliro zvucnu kartu (moja zvucna karta VIA HD audio deck ) i sve sam provjerio u opcijama ali nista nema sve sam ukljucio ...... sta da radim ?'?? a na ovom klipu https://www.youtube.com/watch?v=CkbfH5QcCCE  ja nemam u tom svom programu ovo kad ode mixer i nemam front microphone za podesavanje , kako cu to da napravim sta vi mislite ? ???

0 0 hvala 0
17 godina
Mijenjao sam maticnu i nisam obratio paznju kak su mi bile poslozene zicice za prednji zvuk
Sve ostalo sam poslozio, ali imam problem jer su mi oznake na zicicama od prednjeg zvuka s razlicitim oznakama od oznaka sa pinovima na maticnoj :(
Da li ima netko nekakvu tablicu "sinonima" jer mada za neke kratice mozes intuitivno zakljucit koji su sinonimi, za neke nemam pojma a ima 9 pinova i dosta je to kombinacija za preslagivanje :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice