Problem sa paljenjem...

poruka: 7
|
čitano: 965
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Problem sa paljenjem račnuala

Ovako imam problem kad palim računalo.....nekad pali iz prve nekad ga moram palit par puta i gasit da počne normalno dizat sistem....nekad se sam od sebe restarta,ne tak često ali kad se odmah pali,pali iz prve..kad se sistem digne računalo radi normalno bez greške..temp ok...u čemu bi mogao bit problem?

My way
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 11:59 (galinjo24).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problem sa paljenjem...

hdd mozda ? 

EDIT: kako sam ja skuzio ti si na ovu jadnu maticnu uguro 6950 amd x4  8 gb rama tj gamerski komp u maticnu koja vrijedi 200-300 kn... ja kad sam stavio najaci proc na svoju koju moze podnjet u biosu se duplo usporijo i jos si 3 tb hardiska uguro ako sam dobro skonto  ? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 12:29 (Damir1908).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem sa paljenjem...

ali radi mi uredno več preko godinu dana..neznam zašto bi matična zezala ona sve podržava tvornički i sa stock biosom..ploča nije neka močna ali msm. da je dovoljna da ovo pogoni na stock vrijednostima..neka me neko ispravi,ako se varam..i da ništa nije oc-ano..sve je na stock postavkama...pomislio bi na napajanje,al ono je top-klasa tako da sumnjam da je preslabo za ove komponente..

My way
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 12:59 (galinjo24).
13 godina
neaktivan
Problem sa paljenjem...

probaj iscupat hddove sve osim onog na kojem ti je sistem..btw meni se tako desilo kad su kondezatori na maticnoj otisli... prvo spoji samo taj jedan hdd 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa paljenjem...

da ne otvaram novu temu iskoristiti cu ovu ... nakon ugradnje SSD-a kod paljenja kompa desava mi se da nakon sto na kucistu stisnem power gumb ventilatori se zavrte i zasvjetle ledice na ploci onak na sekundu dvije, pa se sve ugasi i ponovno pokrene i onda komp starta ... kod ugradnje SSD-a sve sam podesio po uputama sa foruma SATA mode je prebacen iz IDE u ACHI .. komp radi bez greske nema nikakvih problema

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

da li je moguče da je do matične problem..jel desi mi se i da se brzo ugasi sam do sebe kao kad se stisne shutdown brzo ugasi komp...nije ono kao od napajanja odjednom...jel moguče več pola godine mi je na matičnoj onaj mcp 75c..jel moguče da rikava??

My way
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 15:17 (galinjo24).
15 godina

kaže mi kolega da rušim win..jel bi mi to šta pomoglo?

My way
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice