Problem s novom konfiguracijom i Windowsom

poruka: 7
|
čitano: 3.144
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Prvo, neznam jeli ovo pitanje trebalo ići pod software-ske probleme ili tu gdje je sada, ali mislim da to nije jako bitno. Ovako stvari stoje:

Prije 2 tjedan sam nabavio noavi komp sastavio sve uredno instalirao sve uredno i sve je bilo oke jedno vrijeme a onda se počeo iznenada resetirati, iznenada se windows samo zaledi. Pa onda kad ga želim upaliti ponekad uopće ne želi butati windows ili čak ni do posta ne dođe. Konfa je sljedeća:

HDD SATA III WD 500 GB Caviar Blue
Grafička kartica Palit GTS450/512MB
AM3 Phenom II X4 955 (3.2GHz, 8MB, 125W)
Napajanje 500W Corsair CMPSU-500CXEU
Matična ploča sAM3 Asrock 870 EXTREME3

Memorija DDR3 1600MHz 2GB, Kingmax

Prvo sam mislio da je do windowsa jer ih nisam update-ao, a onda sam vidio da to nije jer sam ga više puta rušio i updateao i iste se stvari dešavaju... bios je najnovija verzija, driveri su svi najnoviji za sve komponente...Ugl. sve izgleda besprijekorno ali jednostavno ne radi kako treba. Ako netko zna što sam propustio ili u čemu bi mogao biti problem neka pomaže. Hvlaa puno

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Problem s novom konfiguracijom i Windowsom

-osim babe wange, jedini način ti je eliminacija, tj. dali je soft ili hard problem... rekao bi soft. Pod to ide BIOS, postavke, verzija OSa (windows nije baš informativno..) kao i licenca za iste.. pa do ostalih programa (av, utilsi...) i parazita (malwarea i običnih parazita) i na kraju sam korisnik (recimo da je to sve soft..)

Hardware dio, konektori, napajanje, RAM... svaka komponenta zasebno, eliminiraš hw. problem tako da digneš liveCD npr ubuntua i koristiš ga par sati... ako se sruši onda tražiš koja komponenta.. ili odmah kreneš na MemTest... (imaš na svakom liveCDu.) itd...

i ... (moguće) 'viša sila', tj elektro instalacije ili mreža.. pa sad polako eliminiraj....

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan

Koji windowsi?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Wni 7 Ultimate, licenciran kao studentski, tj original

http://internet-posao-zarada.blogspot.com/
16 godina

-neobično, koliko znam nema student-ultimate verzije.. pa tom logikom, nije čudo za probleme.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
ihush kaže...

-neobično, koliko znam nema student-ultimate verzije.. pa tom logikom, nije čudo za probleme.

samo pro studentske verzije...znam jer sam ja vlasnik jedne...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
13 godina
neaktivan
neki dan sam bio na računalu i malo sam ga počistio sa ccleanerom ... jučer sam upalio komp i windows je izgledao upravo ovako : http://www.istartedsomething.com/wp-content/uploads/2008/10/win7classic.png također na ikonici signala interneta bio je crveni križić i nisam mogao ni na internet , isto tako otišao sam na svojstva računalo i na mjestu RAM-a i procesora je pisalo not aviable...(PS : ovo sam napisao na prijateljevom računalu , te IMAM WINDOWS 7) ...i system restore ni ništa NE MOŽE!!! MOLIM POMOĆ

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice