Problem s novim laptopom

poruka: 8
|
čitano: 1.178
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
neaktivan
Problem s novim laptopom

Prije svega pozdrav svima!

Ovako,prije 2tj sam kupio HP Pavilion Gaming 15-cx0024nm Intel Core i5 8300H 2.30GHz 8GB 256GB SSD + 1TB FreeDOS 15.6" Full HD nVidia GeForce GTX1050Ti 4GB

Naime,od prvog dana imam problem s laptopom,instalirao sam original win 10 pro,stavio par igri koje inače igram,LoL,APEX,COD IW,GTA 5....sve su originali,na laptopu nema ništa piratsko....radi se o tome da nakon što krenem igrat neku od navedenih igara,desi se da mi se ugasi ekran,mislim nije baš ugasen,ima onak backlight,ali crn ekran igra se čuje u pozadini,laptop radi...itd...to se nekad desi npr nakon 20min igre a nekad nakon 2h....eh sad...kad se to desi skuzio sam foru da naprimjer poklopim poklopac,on onde u sleep,te otvorim i bude sve normalno,te više se to ne dešava...znači nastavim igrat i po 4-5 sati bez prekida i sve je ok...uz to nekad se zna desit da ekran promjeni boju,tj kao da sve postane u negativ boji...tipa šta je zeleno bude ljubičasto itd...

Slao sam ga na servis te oni su testirali i kazu da je sve uredu,iako ja tvrdim da nije...da li iko zna šta bi moglo bit?

Provjerio sam temperature,sve je ajmo reč u granicama...

Ako neko zna o čem je riječ otp pa da mi sugerira šta da radim s obzirom da na servisu u mikronisu tvrde da je sve uredu ....

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Problem s novim laptopom

Pretpostavio bi da je problem u grafi ...

Slikaj,snimi kad se to dogodi i pokaži na servisu,oni najvjerojatnije upale,ostave 15 minuta,i sve radi ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Re: Problem s novim laptopom

Upravo to sam napravio,slikao snimio itd...

Kažu dok god se to kod njih ne dogodi,oni nemaju šta dirat il mjenjat laptop.

A testiraju s nekim glupim neplačenim programima za tesitranje...s tim da su testirali samo navodno grafu,nisu display itd

Mikronis servis zaobič u širokom luku!

6 godina
neaktivan

Užas!

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.5.2019 10:39 (speks112).
16 godina

-ako je ispravno, tad podesi power opcije, uključi struju-napajanje .. -zvuči kao pregrijavanje vga ili nedovoljno napajanja (baterija nije dovoljna).

+ pripazi na hotkeyse.. možda prebaciš na drugi monitor i sl. razne kombinacije tipki.

+za test se obično korsiti neki 3dmark, 15-30min uz praćenje temp+potrošnje..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
6 godina
neaktivan
ihush kaže...

-ako je ispravno, tad podesi power opcije, uključi struju-napajanje .. -zvuči kao pregrijavanje vga ili nedovoljno napajanja (baterija nije dovoljna).

+ pripazi na hotkeyse.. možda prebaciš na drugi monitor i sl. razne kombinacije tipki.

+za test se obično korsiti neki 3dmark, 15-30min uz praćenje temp+potrošnje..

Podesio power opcije,uključen kabal od napajanja...itd..

Eh sad hotkeyse,nebi mjenjao boje u negativ...

Di se može vidit te kobinacije hotkeys i di se mogu ugasit i to?

14 godina
Problem s novim laptopom

Nosi to u servis i ne uzimaj dok pošteno ne istestiraju.Izgleda da ti je grafika u banani,desilo se meni isto sa omenom starija generacija i dobio povrat cijelog iznosa.A bio u servisu cijelo vrijeme dok su radili test tak oda nisu mogli reći sve u redu.

0 0 hvala 0
16 godina
speks112 kaže...
..

Eh sad hotkeyse,nebi mjenjao boje u negativ...

..

- kad opisuješ problem treba biti precizan, ne preskočiti važnu stvar.. 99% pregrijavanje, ram-vram-vga.. -reklamiraj i traži novo. Konkretno opiši kvar kad predaješ reklamaciju tj bitni dio je upravo ovo. Ili usporedi s prvom porukom u kojoj to ne pišeš.. (ako nešto ne napišeš ne možemo znati ili ako napišeš sporedne-netočne stvari .. ).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice