Problem sa napajanjem?

poruka: 10
|
čitano: 2.410
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem sa napojnom?

Prije nekoliko dana sam dobio novi racunar i dobro me sluzi. Jedini problem je kada otvorim DiRT 3 u DX11 i stavim sve na max osim AA (MSAA 4) racunar mi se nakon nekoliko minuta jednostavno restartuje. To se ne desava kada pokrenem igru u DX9. Mislim da je problem u mojoj napojnoj, ali treba mi neko da potvrdi. Evo vam moje specifikacije:

Intel Core i5-2500 

Gigabyte GTX 560

8GB Kingston Hyper-X Blu

Napojna Chieftec 500W

Gigabyte Z68MA-D2H-B3

Monitor rezolucije 1680*1050

0 0 hvala 0
13 godina
Problem sa napojnom?

Moguće da je napajanje, ali de pogledaj kakve su ti temperature procesora i grafičke (full load) i tvoja sobna temperatura.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem sa napojnom?

Sumnjam da je problem u temperaturi. Graficka mi ode na malo preko 70°C. Procesor nisam testirao, ali mislim da ne ode previse. Sobna temperatura mi je 22-23°C.

14 godina
neaktivan
Problem sa napojnom?

Nije psu osim ako nije def3ktan prije bi rekao da te možda driveri zezaju koje imaš trenutno.

Konzola je ko loša žena,skupo košta a slabo služi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FrostyTheClown kaže...

Prije nekoliko dana sam dobio novi racunar i dobro me sluzi. Jedini problem je kada otvorim DiRT 3 u DX11 i stavim sve na max osim AA (MSAA 4) racunar mi se nakon nekoliko minuta jednostavno restartuje. To se ne desava kada pokrenem igru u DX9. Mislim da je problem u mojoj napojnoj, ali treba mi neko da potvrdi. Evo vam moje specifikacije:

Intel Core i5-2500 

Gigabyte GTX 560

8GB Kingston Hyper-X Blu

Napojna Chieftec 500W

Gigabyte Z68MA-D2H-B3

- preslabo ili neispravno napajanje

- povišena temperatura, pregrijavanje

14 godina
neaktivan
FrostyTheClown kaže...

Intel Core i5-2500 

Gigabyte GTX 560

8GB Kingston Hyper-X Blu

Napojna Chieftec 500W

Gigabyte Z68MA-D2H-B3

Koji točno model napajanja?

Probaj PSU u drgom kompu.

70° nije baš pre visoko za grafu.

Proc nedaj preko 60°.

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
15 godina
neaktivan

Moja grafa radi na 35 stupnjeva.

13 godina
neaktivan

Moja radi na ispod 35 ako nije opterecena. Jako rijetko zapravo ode na 70.

13 godina
neaktivan

Kompjuter je nov i kupljen u Imtecu u Sarajevu tako da mislim da nije napojna defektna. Ako su to jedini razlozi onda mi jedino ostaje mogucnost da je napojna preslaba.

13 godina
neaktivan
FrostyTheClown kaže...

Kompjuter je nov i kupljen u Imtecu u Sarajevu tako da mislim da nije napojna defektna. Ako su to jedini razlozi onda mi jedino ostaje mogucnost da je napojna preslaba.

Probaj OCCT power supply test ako se što ugasi ili bude blue screen znači da je psu preslab.Iako postoji rizik da slabija napajanja riknu na tom testu zato na vlastitu odgovornost.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.5.2012 21:40 (Ikarus01).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice