Jutros sam nešto prespajo na kompu(čitaj sređivo kablove) i kad sam ga uključio nešto je jako zasmrdilo ko kad zapalim plastiku kad sam otvorio da vidim šta je ništa se ne primjećuje al kad pritisnem dugme za paljenje ventilator na cpu cooleru se samo trgne kao da ga samo na sekund spojiš na struju i prekineš i onda komp ne reagira dok ga ne isključim i uključim u struju kad ga ponovo pokušam uključiti isto samo se vent trgne šta da radim pomagajte
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
probo sam ali ništa neće pokrenuti vent znači negine mi novo napajanje 
Isprobaj još to napajanje na nekom drugom računalu pa vidi jel radi ali je najvjerojatnije se pokvarilo.
drugi put put ćeš paziti kad budeš nešto "prespajo na kompu" 
možeš eventualno probati kad nekoga drugog napajanje ali nema smisla jer ako neće vrtiti kad ga ovako prespojiš i uključiš znači da je "mrtvo"
probaću još u drugom kompu da budem siguran da je krepalo usput jel mi možete šta preporučiti do max 200kn
sa napajanjam do 200kn se i nečeš baš usrečiti...evo ovo sam našao u linksu iako ja baš i nemam iskustva sa takvim napajanjima...mislim da može držati tvoju konfu
Napajanje 420W, LC POWER Office Series, ATX2, 120mm vent. PFC 149,00 kn
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B