Problem mikrofon?

poruka: 9
|
čitano: 4.666
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem mikrofon?

Pozdrav imam problem sa mikrofonom naime kada pojacam zvucnik cujem svoj glas na zvucnicima a i ujedino cujem ono pistenje sto mozzak mi skoro probije ja mislim da je to mikrofonija dali znate kako da mi mikrofon ne pisti kada pojacam zvuk kada hocu nesto slusati???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem mikrofon?

nije valjda da nitko ne zna odgovor??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem mikrofon?
deklok kaže...

nije valjda da nitko ne zna odgovor??

Pa smanji glasnoću mikrofona ili makni onu kvačicu sa boost. I nemoj da ti mic bude blizu zvučnika, jer to uzrokuje pištanje.

Odvikao se DotA-e, napokon! ......malo morgen
15 godina
neaktivan
Problem mikrofon?

pozzz svima imam problem sa mikrofonom... jednostavno mi ga ne prikazuje kao da nije spojen na komp....stavio sam windows 7, a dok je bio xp sve je bilo ok...neznam možda nepodržava sedmicu il šta??? ako nešto zna nek se javi...hvalaaaaa

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ilija2010lukic kaže...

pozzz svima imam problem sa mikrofonom... jednostavno mi ga ne prikazuje kao da nije spojen na komp....stavio sam windows 7, a dok je bio xp sve je bilo ok...neznam možda nepodržava sedmicu il šta??? ako nešto zna nek se javi...hvalaaaaa

U taskbaru kod sata imaš mali zvučnik>desna tipka miša-recording devices>microphone staviš default, te properties i vidi pod Levels da nije na 0 ili Mute.

Također pod Listen> i staviš kvačicu na "Listen to this device" možeš provjeriti zvuk mikrofona na zvučniku.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.7.2010 0:02 (Spakos).
15 godina
neaktivan
Spakos kaže...
ilija2010lukic kaže...

U taskbaru kod sata imaš mali zvučnik>desna tipka miša-recording devices>microphone staviš default, te properties i vidi pod Levels da nije na 0 ili Mute.

Također pod Listen> i staviš kvačicu na "Listen to this device" možeš provjeriti zvuk mikrofona na zvučniku.

kod mene je problem kad otvorim recording devices uopče nema mikrofona...ima samo line in i phone line a microfonu ni traga.....neznam jel treba neki driver il....jer jednostavno ga nema

16 godina
neaktivan
Problem mikrofon?

Pod recording devices stisni desna tipka miša i "show disabled devices", ako opet nema probaj "show disconnected devices".

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Spakos kaže...

Pod recording devices stisni desna tipka miša i "show disabled devices", ako opet nema probaj "show disconnected devices".

evo uspio sam bio je pod disabled device evo sve sam sredio i radi hvala...

16 godina
neaktivan
Problem mikrofon?

Nema na čemu, drago mi je da je ok sad..

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice