Pozdrav imam problem sa mikrofonom naime kada pojacam zvucnik cujem svoj glas na zvucnicima a i ujedino cujem ono pistenje sto mozzak mi skoro probije ja mislim da je to mikrofonija dali znate kako da mi mikrofon ne pisti kada pojacam zvuk kada hocu nesto slusati???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nije valjda da nitko ne zna odgovor??
nije valjda da nitko ne zna odgovor??
Pa smanji glasnoću mikrofona ili makni onu kvačicu sa boost. I nemoj da ti mic bude blizu zvučnika, jer to uzrokuje pištanje.
pozzz svima imam problem sa mikrofonom... jednostavno mi ga ne prikazuje kao da nije spojen na komp....stavio sam windows 7, a dok je bio xp sve je bilo ok...neznam možda nepodržava sedmicu il šta??? ako nešto zna nek se javi...hvalaaaaa
pozzz svima imam problem sa mikrofonom... jednostavno mi ga ne prikazuje kao da nije spojen na komp....stavio sam windows 7, a dok je bio xp sve je bilo ok...neznam možda nepodržava sedmicu il šta??? ako nešto zna nek se javi...hvalaaaaa
U taskbaru kod sata imaš mali zvučnik>desna tipka miša-recording devices>microphone staviš default, te properties i vidi pod Levels da nije na 0 ili Mute.
Također pod Listen> i staviš kvačicu na "Listen to this device" možeš provjeriti zvuk mikrofona na zvučniku.
U taskbaru kod sata imaš mali zvučnik>desna tipka miša-recording devices>microphone staviš default, te properties i vidi pod Levels da nije na 0 ili Mute.
Također pod Listen> i staviš kvačicu na "Listen to this device" možeš provjeriti zvuk mikrofona na zvučniku.
kod mene je problem kad otvorim recording devices uopče nema mikrofona...ima samo line in i phone line a microfonu ni traga.....neznam jel treba neki driver il....jer jednostavno ga nema
Pod recording devices stisni desna tipka miša i "show disabled devices", ako opet nema probaj "show disconnected devices".
Pod recording devices stisni desna tipka miša i "show disabled devices", ako opet nema probaj "show disconnected devices".
evo uspio sam bio je pod disabled device evo sve sam sredio i radi hvala...
Nema na čemu, drago mi je da je ok sad..