Problem s laptopom

poruka: 4
|
čitano: 1.341
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem s laptopom

imam laptop compaq presario cq56 120sm te prije par dana mi se zamrznul i riknul...ponovo sam ga pokrenul no kod pokretanja mi se javi crni ekran i izbor kaj ocu dalje radit...izbori su da pritisnem f10 za bios itd...a zbog toga mi se i tipkovnica pocela gubiti...na nekim stranicama nemrem napisati f,g, esc ne reagira,ne mobu brisati nekaj kaj napisem ako stisnem shift za brisati odma mi izade van iz razgovora...instaliral sam nove windowse ali nist...molim vas za pomoc

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s laptopom

Simptom tipkovnice po kojoj se nešto polilo, u slučaju da nije Probajte je skinuti i oćistiti alkoholom spoj s matićnom pločom za skidanje nađite uputstva na "jubitou"

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem s laptopom

problem sa chipsetom...ta cq serija lapova je smece....naravno,ako nije ovo sto je kolega rekao da je zaliven vodom

otkup neispravne elektronike
15 godina
neaktivan
Re: Problem s laptopom
HrkH5N1 kaže...

Simptom tipkovnice po kojoj se nešto polilo, u slučaju da nije Probajte je skinuti i oćistiti alkoholom spoj s matićnom pločom za skidanje nađite uputstva na "jubitou"

ocistil ju jesam tak da sad sve radi kak treba...a polijan nije bil a sto se tice te cq serije gori model nisam mogel pogodit

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice