Problem kod uključivanja računala

poruka: 1
|
čitano: 1.026
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
neaktivan
Problem kod uključivanja računala

Pozdrav!

Nedavno sam složio novo računalo sa nekim dijelovima od starog računala. Ploča je Gigabyte Z690 UD DDR5, proc i5 12600k, 16 gb ddr5 1 komad, ssd Samsung 970 Evo plus 500Gb, grafička je sa starog računala AMD RX 580 4 Gb. Prilikom slaganja bilo je dosta problema sa ne prepoznavanjem SSD-a ali to sam riješio njegovim premještanjem u drugi M.2 utor i novom verzijom biosa. Toliko o plug and play hehe.

Računalo sad radi odlično i zadovoljan sam sa svime osim jednom sitnicom. Naime, kod svakog restartanja , a ponekad i kod prvog uključivanja na ekranu se javlja umjesto crne roza boja i praktički nevidljiva slova, pogledajte video restarta računala. Mijenjao sam više verzija drivera grafičke, no nijedna verzija nije riješila problem u potpunosti. Također sam već 4 puta nadograđivao bios, interesantno da praktički svaki tjedan izbace novu verziju. Očito je da ima dosta problema sa novom tehnologijom. No ponavljam , računalo radi bez greške, samo me smeta ta roza boja prilikom uključivanja. Ima li netko prijedlog što da učinim ili da to jednostavno zanemarim, možda će se to s vremenom popraviti nekom novom verzijom drivera ili biosa.

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice