Problem s internetom

poruka: 5
|
čitano: 1.974
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem s internetom

Pozdrav. Ovako, imam problem da kad otvaram stranice 90% slučajeva se neće otvoriti, nego dobijem poruku, ova stranica je trenutno nedostupna. Počelo se događati prije tjedan dana. Koristim google chrome, ali sumnjam da je u browseru problem jer sam pokuša i druge. Nije niti antivirus, disableao sam ga, ista se stvar događala. Internet provider(Bnet) kaže kako sve štima s njihove strane. Znači, jedino nešto u kompu da ne štima, a vas bih molio da mi pomognete otkriti u čemu je kvaka. Windows 7 Pro(x64). 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Problem s internetom

I meni je tako prije par dana u jutro bilo, sličan slučaj (Bnet).

Neke stranice su se otvarale (Firefox), a neke ne - nisam primijetio neki uzorak.

Popodne kad sam došao doma, više nije bilo problema, sve je otvaralo.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem s internetom
Zar nitko nema nikakav prijedlog? Ovo šaljem s moba, nisam uspio na net više. Kompjuter to uzrokuje 99%, ali ne znam śto.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem s internetom

He he hm Ovakve stvari znaju uzrokovati tzv tolbari koje nezamjetno instaliraš s nekim programom  ja sam prije imao neki Advare tolbar protection koji mi je također blokirao pristup stranicama a da nisam ni znao da se vrag instalatirao nego tek kad sam otišao u control panel add remove vidim tamo taj program mako ga i sve ok, pa mi nije čudo da i ti nisi instalatirao šta slično zbog toga vidi u control panel

pod add remove jer imaš šta od navedenog u računalu i odmah makni ako se radi o tolbar jer oni znaju uzrokovati razna sr i blokiranje stranica po internetu, ma da Nisam sto posto siguran u tvoj problem ak ni to ne pomogne uradi Reinstalaciju OS.

{#}

15 godina
neaktivan
Problem s internetom

Još se ništa nije promijenilo. Napravio sam reinstall windowsa, reformatirao cijeli hard. Još uvijek se čak niti google ne želi otvoriti. Jeli možda problem u mrežnoj kartici? Imam Realtek PCIe GBE Family Controller. Kad idem na troubleshoot problems nekad mi veli da nemre pronaći grešku, a nekad the DNS server isn't responding. Molim vas pomozite!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice