Pozdrav. Ovako, imam problem da kad otvaram stranice 90% slučajeva se neće otvoriti, nego dobijem poruku, ova stranica je trenutno nedostupna. Počelo se događati prije tjedan dana. Koristim google chrome, ali sumnjam da je u browseru problem jer sam pokuša i druge. Nije niti antivirus, disableao sam ga, ista se stvar događala. Internet provider(Bnet) kaže kako sve štima s njihove strane. Znači, jedino nešto u kompu da ne štima, a vas bih molio da mi pomognete otkriti u čemu je kvaka. Windows 7 Pro(x64).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I meni je tako prije par dana u jutro bilo, sličan slučaj (Bnet).
Neke stranice su se otvarale (Firefox), a neke ne - nisam primijetio neki uzorak.
Popodne kad sam došao doma, više nije bilo problema, sve je otvaralo.
He he hm Ovakve stvari znaju uzrokovati tzv tolbari koje nezamjetno instaliraš s nekim programom ja sam prije imao neki Advare tolbar protection koji mi je također blokirao pristup stranicama a da nisam ni znao da se vrag instalatirao nego tek kad sam otišao u control panel add remove vidim tamo taj program mako ga i sve ok, pa mi nije čudo da i ti nisi instalatirao šta slično zbog toga vidi u control panel
pod add remove jer imaš šta od navedenog u računalu i odmah makni ako se radi o tolbar jer oni znaju uzrokovati razna sr i blokiranje stranica po internetu, ma da Nisam sto posto siguran u tvoj problem ak ni to ne pomogne uradi Reinstalaciju OS.

Još se ništa nije promijenilo. Napravio sam reinstall windowsa, reformatirao cijeli hard. Još uvijek se čak niti google ne želi otvoriti. Jeli možda problem u mrežnoj kartici? Imam Realtek PCIe GBE Family Controller. Kad idem na troubleshoot problems nekad mi veli da nemre pronaći grešku, a nekad the DNS server isn't responding. Molim vas pomozite!