Konfiguracija: Matična Gigabyte a55-ds3p ,sck fm1,DDR3,RAID,CGA,G-LAN.....
Procesor AMD A4-3400 BOX, 2,7GHz 2mb buffer GPU6410D
RAM PC-10600 4GB, G.SKILL DD3 serija;F3-1060CL9D-4GBNT, 1333 GHZ (2x2 kit)
HDD Cawiar blue 500GB sata
Grafička Gainward GT 430
E ovako;ova konfiguracija sastavljena u Linksu i uzeta potpuno nova. Naravno kučište i DVD pržilicu nisam stavio tu. Međutim maaali problem pri instalaciji windows 7 64 bitne verzije mi se javlja uglavnom prvi problem usred "kopije podataka" error i moram da vadim 1nu radnu memoriju(stavljenu u DIMM3) da bih mogao dignuti prethodno navedenu 7cu.
Drugi problem;nakon instalacije windowsa,drivera te ostalih meni potrebnih programa,radi sve do prvoga gašenja tj preko noći mi neradi tih 7-10 sati i prvo paljenje računala,nakon windows logo-a uredno mi padne windows explorer i kompletna instalacija i sve moram nanovo dizat. Uglavnom nemojte me pitati zašto sam stavio nVidijinu grafičku na matičnu koja podržava crossfire za HD 6 seriju grafičkih,novčano ograničenje i uzimano minimum minimuma. Ljudi pomagajte,šta da radim kao prvo sa radno,jer nije rješenje svaki put čupat radnu sa matične i kod ovog drugog problema sa windows explorerom. U čemu je kvaka? jer nikad u životu nisam imao ovakve probleme i to na sck 939 utoru. I još jedna napomena,BIOS nisam nikake postavke dirao,ništa mjenjao osim uštimavanja sata,ostale opcije stoje na default/auto. U samim windovsima javljaju se errori programa MSN,Skype,SUPERA anti spyware koje koristim zadnjih godinu dana i s kojima nisam imao nikakvih problema,sada mi se ni ne upale,dobijem sistem error. Pomagajte kako god znate,svaka sitnica je dobro došla.