Problem s HDD-om

poruka: 10
|
čitano: 1.593
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem s HDD-om

Ovaj "čudi" problem sam već napisa prije 2-3 miseca i sada mi se opet ista stvar pojavila i neznan u čemu je problem. Prije 3 miseca komp bi se sam restarta i pri pokrtanju kompa bi mi napisa poruku disk error preset ctrl + alt + del to restart i bia bi usporen, šteka bi i na ovom forumu su mi rekli da kupim novi HDD jer je ovaj pokvaren tj bad sektori su ga napali i nema spasa. I tako ja kupia novi bolji s više GB-a HDD i eto prije 2 dana opet ista stvar sve isto i ja jednostavno neznam što mu je ? jeli kompjuter pod greškom, što na njemu nevalja, HDD je nov jeli do matičke greška ??? molim van da mi pomognete !?! :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem s HDD-om

Hajde ti nama lijepo napiši od kojih komponenti se sastoji tvoje računalo, koji software imaš instaliran i pokušaj što jasnije opisati problem.

17 godina
neaktivan

nVDIAIA GeForce 9800 GT 512 MB-A

2 GB RAMA

Intel COre Duo E7300 2x2,66 MHz

Western Digital 320 GB

BlueStorm 550w

bi li moga nekim programom skenirati svaku komponentu posebno da vidim jeli problem u nečem drugom ?? možda memorija, ili matična.. hmm

16 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan

nemogu to napraviti jer nema floppy, ali dosta je i komplicirano. mislim da bi neki program za skeniranje komponenata bio dovoljan samo neznam kako se zove.. .

17 godina

nisi  napisao matičnu, možda problem s biosom

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
17 godina
neaktivan

uša sam u bios i vratia postavke na normalno, iako nisam ništa dira u njemu.

17 godina

možda kada si vratio si nešto napravio, probaj isključiti radi, on se zna uključiti na početnim

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
16 godina
Problem s HDD-om

Koliko ja znam taj problem se javlja kad računar nemože da boot-a OS.Barem se kod mene to dešavalo na SATA disku.Provjeri dobro kablove ako je SATA disk kupi sto  bolje.Koliko je star taj disk?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

novi HDD je star oko misec dana.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice