Problem oko graficke

poruka: 6
|
čitano: 1.244
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Problem oko graficke

Imam MSI N460GTX Hawk GeForce GTX 460 sa 2 ventilatora i graficka mi se jako cesto pregrije kada pogledam vidim da mi jedan ventilator radi a drugi ne, drugi se samo ponekad upali,

izvadio sam graficku i potpuno ocistio vratio unutra i opet je drugi ventilator nekad radio nekad ne skinuo sam neke programe da ga probam pokrenuti ( MSI Afterburner,Speedfan)

ali taj drugi ventilator i dalje malo radi malo neradi jel se nekome nesto slicno dogodilo i ako je kako je to popravio?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Problem oko graficke

Dali ti obadva rade kada igras igrice??

10 godina
neaktivan

Ne to i je problem

10 godina
neaktivan
Problem oko graficke

Jesi li siguran da si dobro stavio konektor ventilatora tj. da je spoj gdje ubadaš ventilator na grafičku čvrst?Također otvori kućište pa pogledaj da slučajno kabel ne upada u lopatice od ventilatora jer mi se to jednom frendu dogodilo pa je rekao vidi više se grafa ništa ne čuje 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ma otvorena mi je stranica kucista vidim da nema nikakvih zica u ventilatoru a i spojio sam sve vec ponovno. Ma nema veze ionako gledam neku novu uzet

15 godina
neaktivan
Problem oko graficke

Moj prijatelj je imao isti problem. Pokušao sam popraviti i uspio sam. U njegovom slučaju kabel koji sa PCB-a grafičke kartice vodi na ventilatore je bio nečim zasječen pa sam samo spojio žicu i to je bilo to. Problem je bio što je bilo teško uočljivo a siguran sam da bi mu na servisu zamjenili kompletan ventilator sa kablom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice