Problem sa dual-gpu acer aspire 5560g.

poruka: 6
|
čitano: 1.968
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav. Imam jedan ogroman problem i prelistao sam cili internet za rijesenjem al ga ne vidim. Da pocmem, kupio sam acer aspire 5560g naravno dobio sam i cd sa njim i drivere na njemu. Naime, na cd-u imam instalaciju za driver pise amd vga driver i to mi je driver za moju integriranu HD 6520G ali uz nju imam i amd radeon HD 6650M. E sad ja na youtube-u gledam videe i svi vrte battlefield 3 na high i snimaju frapsom a ja nemogu battlefield bad company 2 na low pokrecat jer mi je fps 20-30 a kad je gusto onda i 10 -.-". Ubiti desni klik na desktop i izbaci mi configure switchable graphics i odem tu stavim na igru high performacne (sad bi kao trebale obe radit) meni se nista ne mjenja. Imam instaliran driver za obe graficke i obe prepoznaje laptop al mi nije jasno zasto mi u igrama radi samo integrirana... Ne zelim da ispadne da sam za ovo dao 4500kn da bi mogo igrat minesweeper... Treba mi stvarno netko ko se malo razumije u ovo sve nadam se da cu nac nekog. Unaprijed hvala. {#}

0 0 hvala 0
17 godina

Instaliraj drivere s sites.amd.com i sve će biti uredu.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Problem sa dual-gpu acer aspire 5560g.

instalirao sam sve drivere kako treba naravno kao sto sam rekao laptop mi ucitava obe graficke iako mi kad upisem u start>dxdiag>display i stoji mi samo hd6520G ono nista mi nije jasno a kad odem na properties my computer-a i otvorim device manager display adapters i stoje mi obe graficke ono gubim se ko signal na velebitu...

17 godina
Dawnreaver kaže...

instalirao sam sve drivere kako treba naravno kao sto sam rekao laptop mi ucitava obe graficke iako mi kad upisem u start>dxdiag>display i stoji mi samo hd6520G ono nista mi nije jasno a kad odem na properties my computer-a i otvorim device manager display adapters i stoje mi obe graficke ono gubim se ko signal na velebitu...

Pa ako si instalirao drivere s cd-a nisi "kako treba". Uvijek trebaš koristiti najnovije drivere, a oni s CD-a što dođu uz uređaje nerijetko budu najstariji.

Gle, normalno je da, dok si u Windowsima, pokazana bude ta slabija grafička, a kad se pokrene nešto zahtjevnije da se prebaci na jaču grafičku.

Twitter: @191x7
12 godina
neaktivan

Tako bi naravno trebalo bit. Instaliro sam samo kao sto sam rekao amd vga graphics tj. driver za integriranu a sa amd-ove stranice sam instalirao driver za hd6650m. Mori me sad ovo nisam do sad primjetio jer sam samo igro dote 2 a sad kad mi se malo igra novijih igara nemogu nikako ovo napravit.. poludit cuuuu {#}

12 godina
neaktivan

Pa jel imaš opciju "set graphic driver"???

Desni klik na ikonicu igre -> set graphic driver -> High Performance graphic driver (i iznad toga ima default graphic driver, to je integruša, tj. slabija koja se vrti u windowsima, gledanje filmova, surf itd.)

kuku lele

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice