Dakle imam joystick star jedno 4 godine normalno je radio a sad sam digao windovse i traži me drivere idem na ono da ih automatski nađe na internetu no ne uspjeva cd na kojemu su drajveri nemam i kako da rješim taj problem
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesil ti rucno trazio drivere na internetu? Ukucaj tacan naziv jostick-a, pa bi trebao naci. Ako ti se posreci, mozda nadjes i na site-u proizvodjaca. Ako bas ne budes mogao naci, ostavi nam ovde tacan naziv, pa da zajednickim snagama probamo naci..
Pozdrav,
Miroslav
- ili pronađi proizvođačev driver za svoj OS (vjerojatno sedmica, ako je 64 možda nema...to je prednost 32bita)
- ili koristi generičke postavke-drivere.
Na joysticku piše samo USB i u zagradi universal serial bus ništa drugo i da imam w7 64-bit
Na joysticku piše samo USB i u zagradi universal serial bus ništa drugo i da imam w7 64-bit
- marka? Logitech, SmartBox, MS, Genius itd.. Bez ikakve oznake nebi smjelo postojati na tržištu.. (ni jedna roba).
generički driver može za osnovne funkcije, odabere se po broju OSi (2-3) i tipki, ali nemora sve raditi kao s originalom.
Cekaj, jel se izbrisao naziv i oznaka od visegodisnjeg koristenja, ili hoces da kazes da nikada na njemu nije nista ni pisalo?
Nije se obrisalo to nije ni pisalo joystick je od neke prozirne plastike tako da se vide svi djelovi oni čipovi i to isti je kao i od sonyja 2 ima gljivice