Problem s driverima

poruka: 7
|
čitano: 1.350
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem s driverima

Dakle imam joystick star jedno 4 godine normalno je radio a sad sam digao windovse i traži me drivere idem na ono da ih automatski nađe na internetu no ne uspjeva cd na kojemu su drajveri nemam i kako da rješim taj problem

xxx
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem s driverima

Jesil ti rucno trazio drivere na internetu? Ukucaj tacan naziv jostick-a, pa bi trebao naci. Ako ti se posreci, mozda nadjes i na site-u proizvodjaca. Ako bas ne budes mogao naci, ostavi nam ovde tacan naziv, pa da zajednickim snagama probamo naci..

Pozdrav,

Miroslav

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.10.2010 19:37 (mirgef1).
17 godina

- ili pronađi proizvođačev driver za svoj OS (vjerojatno sedmica, ako je 64 možda nema...to je prednost 32bita)

- ili koristi generičke postavke-drivere.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
Problem s driverima

Na joysticku piše samo USB i u zagradi universal serial bus ništa drugo i da imam w7 64-bit

xxx
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sale786 kaže...

Na joysticku piše samo USB i u zagradi universal serial bus ništa drugo i da imam w7 64-bit

- marka? Logitech, SmartBox, MS, Genius itd.. Bez ikakve oznake nebi smjelo postojati na tržištu.. (ni jedna roba).

generički driver može za osnovne funkcije, odabere se po broju OSi (2-3) i tipki, ali nemora sve raditi kao s originalom.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan

Cekaj, jel se izbrisao naziv i oznaka od visegodisnjeg koristenja, ili hoces da kazes da nikada na njemu nije nista ni pisalo?

16 godina
neaktivan
Problem s driverima

Nije se obrisalo to nije ni pisalo joystick je od neke prozirne plastike tako da se vide svi djelovi oni čipovi i to  isti je kao i od sonyja 2 ima gljivice

xxx
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice