Ovako...Prije nekoliko dana sam sve normalno radio na laptopu i normalno ga ugasio.Danas ga palim i prije nego sto treba bit ono starting windows(win 7) on samo pokaze crn ekran i razmaknica blinka u gore lijevom kutu.Pretpostavljam da je problem u hardu? Ima netko kakvu ideju ili savjet?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako...Prije nekoliko dana sam sve normalno radio na laptopu i normalno ga ugasio.Danas ga palim i prije nego sto treba bit ono starting windows(win 7) on samo pokaze crn ekran i razmaknica blinka u gore lijevom kutu.Pretpostavljam da je problem u hardu? Ima netko kakvu ideju ili savjet?
Probaj bootati neku live Linux distru.
I skini Hirens boot cd, zapeci ga, bootaj Mini win xp i provjeri hard sa Hd tuneom.
ah nene kuzis on jos ne podigne windowse kad je to ne dodje ni do welcome kad ucita win.
Je li u biosu stavljeno boot from hdd?
Pa sad evo sam stavio da je first boot cd a second hdd i stavio nove windowse.Ali nakon sto pise win is inspecting your hardware config stoji crn ekran i dalje neide.
Napravi ono što ti je kolega napisao gore ^
uu imo sam tako dva problema jedan je bio da hardiks malo radi a malo ne radi ko zmigavac a drugi je bio da je bio korumpiran tj bad sectori pa u pon dolaze po njega da dobijem drugi..idi sa hirens boot cd i idi ono read and repair bad sector ako ucita ikakvih bad sectora znaci da je hdd oso