Problem sa Dell GX280

poruka: 5
|
čitano: 2.509
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem sa Dell GX280
Imam problem sa Dell-om,kad mu spojim napajanje automatski pokrene racunar i umjesto da ukljuci monitor i podigne windows ventilator(napajanja) podivlja(duva kao lud). Skinuo sam napajanje i sata prikljucak sa harda kao i monitor i tad mi je radio ''normalno''! Kad sam vratio prikljucke na HDD i pokrenuo komp, do sledeceg pokretanja je radio savrseno. Zna li neko u cemu bi mogao biti problem?

0 0 hvala 0
18 godina
Re: Problem sa Dell GX280
srele75 kaže...
Imam problem sa Dell-om,kad mu spojim napajanje automatski pokrene racunar i umjesto da ukljuci monitor i podigne windows ventilator(napajanja) podivlja(duva kao lud). Skinuo sam napajanje i sata prikljucak sa harda kao i monitor i tad mi je radio ''normalno''! Kad sam vratio prikljucke na HDD i pokrenuo komp, do sledeceg pokretanja je radio savrseno. Zna li neko u cemu bi mogao biti problem?

Matična.

Imamo ih nešto na poslu, kada tako podivljaju i pošaljemo ih na servis, zamijene im matičnu ploču.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
14 godina
neaktivan
Problem sa Dell GX280
nadam se da nije maticna,cudno mi je da proradi kad mu iskopcam drajvere

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
srele75 kaže...

Vjerovatno je u pitanju loši kontaktu kabela kod napajanje kojim se spaja na hdd i DVD/cd čitač. Kod utičnice za hdd i dvd/cd proširen jer nema dovoljno kontakta pa po običaju poludi. Stavi drugi napajanje ako je sve u redu sa drugom napajanje, onda prvo napajanje može popravit utikać da se smanje proširinje u utičnici. 

Imao sam slučajeva pa sam i to riješio.

Nenad, sam svoj majstor za sve vrste računala. :)
14 godina
neaktivan

hvala...pregledacu kontakte...

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.4.2011 19:01 (srele75).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice