Printer stari, Epson SX130 je u pitanju. Dakle ako želim isprintati više kopija jednog dokumenta moram to raditi jedan po jedan list, tj. nakon što isprintam prvi list, opet stisnuti ctrl+p pa isprintati drugi list, pa tako treći, itd. Ako označim da odmah isprinta, npr. 5 kopija on će normalno isprintati prvu, ali kada dođe red na drugu pokuša uzeti papir dva puta i izbaci dva prazna lista bez printanja i naravno greška da nema papira. Resetiram grešku i normalno opet isprintam jednu kopiju. Nakon par sekundi se čuje nekakav zvuk, pokret, unutar printera u trajanju od 2,3 sekunde i onda mogu opet dati komandu da isprinta još 1 list. Ako požurim prije tog ''zvuka'' događa se isto kao gore kada sam mu dao komandu da printa 5 listova. Nadam se da sam bio razumljiv. Printer je star, ali tenutno je jedini pa ako netko ima rješenje ili iskustvo bio bi zahvalan
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
za očekivati je kvar-greške koje se tad događaju.. ali i mogućnost da je krivac biz-interes, update/driver (jer nakon isteka supporta, garancije, 5+godina.. oni ne žele da traje..).
-jednostavni test, bootaj neku linux distru, probaj print (tako eliminiraš sve soft razlike), ako radi ok tad je soft (os, driver) kao je jednako tad je kvar (a možda krivaz firmware ili normalna istrošenost)... ili deinstall printer softa/drivera i install ili automatika-update samog win, pa vidiš jel pomoglo (ali se soft sam od sebe ne kvari, pa je tad možda uzrok malware, greška hdda itd..).
edit:
-sam opis je kao pogrešan driver, sličan.. ali ne pravi. To može biti povezano s winver tj nije svejdno koji build imaš 1511-1703-1803.. jer svaki put MS nešto izbaci (driver-support jer više proizvođač ne supporta) i tad možda generički driver radi problem. Instaliraš-vidiš.. linux je najefikasniji test.