Pregrijavanje PC-a - ljeti
- poruka: 71
- |
- čitano: 14.001
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
evo kako kod mene izgledaju stvari
Usput ocisti prasinu s hladnjaka od procesora jer se fino vidi koilko prašine ima gore.
Ja srecom nemam problema sa grijanjem!
U sobi je 28-30C premda imam klimu nisam jos poceo hladiti!
Kuciste zatvoreno!
IDLE
Proc 36
Grafa 38
Maticna 36
HDD 36
:D VELIKE SU MI TEMPERATURE
LOAD
41 proc
40 maticna
46 grafa
43 hdd
:S
E6600(Zalman 9700NT) 9600GT GS gitachi 320 ECS P965T-A 450W CHIFTEAIN
2*120 usis na disku 1*120 auspuh
KUCISTE ZATVORENO
SA otvorenim kucistem siknem jos jedan na disk ventilator pa mi padne temperatura na disku za 2-3 stupnja a ostale ostane istu ili se popnu za 1 stupanj!
ZALMANU SVAKA CAST JER SAM SA STOCKOM ZNAO VRTIT I DO 58C na procesoru i naravno ostale komponente a osobito maticna idu na 50 stupnjeva ili jace dok sam u igri ono neprekidno 2 ili vise sati!
- (izbrišite) -
gdje mogu pogledat temperaturu procesora, matične i grafe a da ne ulazim u bios???
pretpostavljam da ima za grafičku na katalistu ali sam nešto čačkao po njemu i stavio sam neki view za napredne korisnike pa sad neznam vratit..
Hvala na odgovorima!
Realtemp, speedfan, Sisoftsandra...
Uguglaj cpu temp software pa ce ti ih milijardu izbacit.
Everest je dobar za to sve.
Nađi ATi Overdrive i tamo piše temp. grafe
Sorry ako je ovo vec netko napisao, nisam citao sve komentare ima tri stranice. Ako ti ista pomaze ovo imao sam identican problem samo mi je jos komp i pištio xD uglavnom otvorio sam ga i očisto sve međutim totalno sam propustio Procesor na kojem je bilo maltene prst prašine koji se stopio sa okolinom i kistom sam ga skinuo u komadu. Nakon toga mi je radio ne samo bolje nego je i prestao zujati. Eto sorry ako je vec netko rekao rješenje. Pozdrav!