Dakle kompjuter je novi, sve nove komponente osim graficke. I sve su mi tremperature povisene.
CPU: 44 c
GPU: 62 c
HDD: 37 c
Dali netko zna zasto bi se to dogadalo??
Dakle kompjuter je novi, sve nove komponente osim graficke. I sve su mi tremperature povisene.
O kakvom je kućištu riječ? Imaš li dodatnih ventilatora? Provjeri menadžment kablova...
Pošto su komponente nove ne vidim drugog razloga za pregrijavanje osim ovih koje sam naveo.
Za Phenoma 965 u idleu su temperature nešto niže od tvojih (sve ovisi o hladnjaku)... Što se tiče diska, moj radi konstantno otprilike na toj temperaturi (35-38C°).
Probaj pojačat malo vent na grafi pomoću Riva Tunera (za Nvidiu) ili Ati Tray Toolsa ili ATI Drivera (za ATI)
Pa to si odma trebao reć... Nevjerojatno...
Koja ako se smije znati? Jel bi ti smetala niska buka?
Metni gore neki vent da ispuhuje taj zrak...
Jel se onda pregrijava ili ne?
Ako ti smeta takva temperatura metni gore neki vent da puše po hladnjaku i problem je riješen... Meni je na jednoj grafi konstantno bila temp u loadu 72 al je sve ok bilo...
Malo me zbunjuje u Moj pc si stavio GeForce 8400gs a ovdje 6600,
uglavnom za pasivnu je normalono ako je u load ako je bez preopterečenja onda imaš problem,
ali šta si nekupiš novu grafičku zar to nije malo prestaro za taj procesor?
pa sta ti je tu cudno, meni je proc na 56 stalno, grafa na 64-65 i HDD na 37. za mene normalno