pa riječ je o laptopu, znači treba HDD za laptop
Ovaj nije loš CroVandal
Ovaj nije loš CroVandal
Ovaj nije loš CroVandal
zar ti stvarno misliš da su svi isti?
pata/sata sučelje nije bitno?
95% sam posto siguran da nije...iako nikad to neću razumijet...dođeu ljudi, pitaju savjete, savjetuješ ih, i onda napravi sve osim toga...A možda imam premalo zvjezdica pa nisam trustworthy user
.
Uostalom šta ima i provjeravat, pa onaj gore mu je dao točno link na objašnjenje njegovog problema točno pod njegovom šifrom sa BSOD-a 
i fino se vidi da je to HDD i amen.
Šalu na stranu, vjerojatno i je HDD, ali sa druge strane možda i nije, pa onda nije prije spavanja pokernuti ondaj HDD fitness i kad se probudiš ujutro barem znaš za sigurno, ako veće npr nemaš vremena po danu. A i mem test, pokreneš, odeš se oprat, poručat, vratiš se i eto ga.
Ovaj nije loš CroVandal
I visoki/niski...jest da kod modela od 80-120 su svi niski, ali....da znaš za ubuduće.
95% sam posto siguran da nije...iako nikad to neću razumijet...dođeu ljudi, pitaju savjete, savjetuješ ih, i onda napravi sve osim toga...A možda imam premalo zvjezdica pa nisam trustworthy user
.
Uostalom šta ima i provjeravat, pa onaj gore mu je dao točno link na objašnjenje njegovog problema točno pod njegovom šifrom sa BSOD-a 
i fino se vidi da je to HDD i amen.
Šalu na stranu, vjerojatno i je HDD, ali sa druge strane možda i nije, pa onda nije prije spavanja pokernuti ondaj HDD fitness i kad se probudiš ujutro barem znaš za sigurno, ako veće npr nemaš vremena po danu. A i mem test, pokreneš, odeš se oprat, poručat, vratiš se i eto ga.
ja sam 100% siguran... 75% tih što tu traže pomoć neće slušat savjete...onda nek se snađu...
nisam gledao taj link, onda znači to je to...
evo HDD fitness mi javlja grešku:
Konačno, to si mogao odmah napravit kad sam ti preporučio i već jučer si mogao imat novi hard u lapu.
E sad kad znaš šta je fino kreneš u kupovinu.
Naravno trebaš prvo vidjet jel sata ili ata hard.
Inače, i dalje stoji preporuka da si testiraš i ram, da nebi bilo kasnije dodatnih neugodnih iznenađenja. Čisto predostrožnosti radi, niš drugo. Ne traje baš jako dugo, dok tražiš koji bi disk i gdje kupio on će obavit svoj posao.
Memtest sam davno uradio msm to sam prvo uradio i nije javio nikakvu grešku
A što se tiče toga jeli SATA ili ATA, SATA je u pitanju
Memtest sam davno uradio msm to sam prvo uradio i nije javio nikakvu grešku
A što se tiče toga jeli SATA ili ATA, SATA je u pitanju
Onda sutra u dućan po sata hdd, 2.5 naravno, da nebi bilo zabune
ši.