Perfomanse?!

poruka: 13
|
čitano: 2.295
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Perfomanse?!

Pozdrav svima imam jedno hipotetsko pitanje..... dakle, gubim li perfomanse ukoliko koristim windows 7 a imam samo 2 gb ddr3 na 1333 mhz?! Drugim rijecima imam li ista bolje perfomanse ako koristim XP sp3 sto se tice igara?! Ostale komponente su: AMD 2,8 ghz dual core, grafa radeon 5450 low profile 1 gb ddr3, hard nije ni bitan (nemam ssd ;))

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Perfomanse?!
Ne, ako da onda 2-3%.
3.650 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
15 godina
ahmedy kaže...

Pozdrav svima imam jedno hipotetsko pitanje..... dakle, gubim li perfomanse ukoliko koristim windows 7 a imam samo 2 gb ddr3 na 1333 mhz?! Drugim rijecima imam li ista bolje perfomanse ako koristim XP sp3 sto se tice igara?! Ostale komponente su: AMD 2,8 ghz dual core, grafa radeon 5450 low profile 1 gb ddr3, hard nije ni bitan (nemam ssd ;))

Hvala

Ne gube se performanse.

Etiam tu, Brute, mi fili!
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 8:01 (Caesar et Brutus).
14 godina
Perfomanse?!

Evo ti arma 2.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...
ahmedy kaže...

Hvala

Ne gube se performanse.

Znaci nema veze sto windows 7 " trosi" 512 rama????

15 godina
ahmedy kaže...
Caesar et Brutus kaže...
ahmedy kaže...

Hvala

Ne gube se performanse.

Ne.

Etiam tu, Brute, mi fili!
17 godina
ahmedy kaže...

windows 7 ti ima identican prefetch ko XP...znaci da trose jednako kad stavis sve appeareance postavke jednake...

znaci kad ugasis aero i nove efekte kod prozora....

stavi 7-icu...ili ju instaliraj kao virtualni OS preko WMWare-a

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Perfomanse?!

Ok, jasno mi je... Thx svima ;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Perfomanse?!

Ja sam recimo na sedmici 32 bitnoj imao dosta gori fps u nekim igrama nego na xp 32 bitnoj s 2 gige rama.

Empire Total War, Napoleon Total War, Mafia 2... su mi radile dosta bolje na XP.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 12:52 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Ja sam recimo na sedmici 32 bitnoj imao dosta gori fps u nekim igrama nego na xp 32 bitnoj s 2 gige rama.

Empire Total War, Napoleon Total War, Mafia 2... su mi radile dosta bolje na XP.

Imamo drugo misljenje... nadam se da ce jos netko podjeliti iskustvo ovdje da lakse odvazem....:)

14 godina
Perfomanse?!

Tvoj najveci gubitak perfomansi je grafa koja je poprilicno losa,na taj procesor mos stavit HD 5670 ili cak HD 5750 koje su poprilicno jace od te tvoje.A inace prelaskom na win7 neces izgubiti nista,mozes samo dobit.

Errare humanum est.

2 0 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

Zato što sve te igre podržavaju i koriste DX10 na 7-ici.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Mitch kaže...

windows 7 ti ima identican prefetch ko XP...znaci da trose jednako kad stavis sve appeareance postavke jednake...

znaci kad ugasis aero i nove efekte kod prozora....

stavi 7-icu...ili ju instaliraj kao virtualni OS preko WMWare-a

Mitch kaže...

Zato što sve te igre podržavaju i koriste DX10 na 7-ici.

Ti stvarno znaš nasmijat čovjeka{#} Al ne dami se ponavljati nešto što sam 100 puta rekao u drugim temama.

http://en.wikipedia.org/wiki/Memory_management

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice