Pc pregrijavanje

poruka: 6
|
čitano: 1.149
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Pc pregrijavanje

Trebam pomoc meni je pc bio na popravku zbog visokih temp proceosora i to je bilo prije 3 mjeseca i u pocetku temp su bile oko 30 procesor i 45 graficka a sada mi opet u normalno radu temp maticne ide na 60 stupnjeva a pri igranju preko 70 stupnjeva sto bih trebao kupit jos ventilatora.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pc pregrijavanje

Ako je bilo dobra, a sada odjednom opet nije. Onda je nesto drugo problem, sto sumnjam da ces efikasno rjesiti dodavanjem ventilatora.

Koliko sada ventova imas na kucistu?

Što hladnije to bolje :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Pc pregrijavanje
lovvro kaže...

Trebam pomoc meni je pc bio na popravku zbog visokih temp proceosora i to je bilo prije 3 mjeseca i u pocetku temp su bile oko 30 procesor i 45 graficka a sada mi opet u normalno radu temp maticne ide na 60 stupnjeva a pri igranju preko 70 stupnjeva sto bih trebao kupit jos ventilatora.

Temp. matične? A procesora i grafičke je još uvijek na 30 tj 45? Jer moj chipset se grije do 60 dok igram( to mu je boljka), i zato sam mu stavio ventilator i sad je na 48-50 kod opterećenja. Pa eto pogledaj si možda ima na guglu kolko su normalne temp za tu ploču, ili probaj neki vent stavit gore. A ako su temp proca i grafičke isto previsoke onda potražit neko drugo rješenje.

http://d-u-d.deviantart.com
14 godina
protjeran
Re: Pc pregrijavanje
lovvro kaže...

pa to i nisu tako visoke tnp - matica ti ima pasivno hlađenje i griju ju sve komponente - jedino da nabavis vent i uperis ga izravno u hladnjak na maticnoj

PR0MATRAC
13 godina
neaktivan
Pc pregrijavanje

Kad si zadnju put čistio kučište,grafu,hladnjak i mjenjao pastu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pc pregrijavanje

U BIOS-u ručno postavi napon na neku donju srednju vrijednost.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice