PC nece dalje od bios screena

poruka: 7
|
čitano: 1.511
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Jucer navecer sam ugasio komp sve normalno i dns kad sam ga iso upalit jednostavno stoji na onom ko bios screen ono da stisnem del za bios.

Nakon nekog vremena mi se pojavi ovako http://www.mysuperpc.com/build/first_boot_cmos_setup_utility_7.jpg

Pokusao sam vadit bateriju od maticne na 1min, kablove od hdd odspojit i vratit natrag, rame u drugi utor.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: PC nece dalje od bios screena

Možda je disk krepao. Dal ga vidiš u BIOSu? Ako ga nema tamo, posudi neko jače napajanje, možda je tvoje pri kraju. Zamijeni kabel od HDDa i spoji ga na drugi SATA/ATA priključak. Odvrti memtest da provjeriš ram.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
14 godina
neaktivan

nemogu uopce uc u bios, cekam sad frenda pokusat cu ubacit cd od windowsa i repair napravit, drugi kabel cu isto probat kadmi frend dode jer ja ih nemam :S a ovo za rame kako to napravim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CM weitE! kaže...

nemogu uopce uc u bios, cekam sad frenda pokusat cu ubacit cd od windowsa i repair napravit, drugi kabel cu isto probat kadmi frend dode jer ja ih nemam :S a ovo za rame kako to napravim?

Zaprži Hirens boot CD i stavi u računalo te odaberi boot sa CD-a i na tom Hirens Boot CD-u imaš puno alata za testiranje računala među kojima je i MemTest.

AMD Phenom II X4 B45 @ X3 3.75 GHz : http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2123285
14 godina
neaktivan

Iskopco mis i tipkovnicu postos u na usb da prebacim na drugi PC i evo upalio se.

Valjda su blokirali driveri ili nesto xD

Fala svima na savjetima

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

i ja sam imal takve probleme... moral sam iskopćat pržilicu da mi pronađe disk :S disk ti je pri kraju, planiraj kupnju ovog...moj savjet

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
d666sermek kaže...

i ja sam imal takve probleme... moral sam iskopćat pržilicu da mi pronađe disk :S disk ti je pri kraju, planiraj kupnju ovog...moj savjet

Moram ovak i onak kupit novi 160gb mi je premalo :S

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice