1.kad pravim one teske benchmarke onda mi ssd dode do 62 stupnja, ssd je NVMe Kingston Renegade, dal se trebam brinuti?
2.kako da znam da li je xmp upaljen ili kako se vec zove to u amdu, ako mi na task manageru tamo pod memory pise pod speed maksimalni mhz od mojih rama znaci da je to vec upaljeno u biosu???
3.kako da kontroliram jacinu ventilatora na kucistu, u biosu ima tamo neki fan controll bla bla nest i ima 4 jacine, silent, standard, turbo i max tak nest, ali kad kod kliknem neku od tih neda mi da kliknem apply? Bio sam skinio neki random program za ventilatore ali je program uzas pa im je jos duplo usporio rpm, ja zelim ubrzat ih a ne usporit xD
4.graficku mogu cuti da zuji u drugoj sobi, to je onaj coil whine, imao sam to i na staroj grafickoj ali ne ovako, ovo je za poludit, neka preporuka ili fix? rx 6800xt
5.napajanje je Asus ROG Strix 750G, 750W, 80+ Gold, ima onu mogucnost iza na kucistu da kliknem tipku za 0db mode, dosao je comp sa tim ugasenim, da ostavim ugaseno ili da upalim to ili sta i kako? ima li nest dobro ili lose u vezi toga i koja je korist od toga uopce?