Otvaranje video sadržaja problem

poruka: 7
|
čitano: 4.567
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam STRONG digitalni prijemink za gledanje televizije putem digitalnog signala sa mogućnošću snimanja video sadržaja na stick ili neki

drugi uređaj, tu nastaje problem kada na daljinskom upravljaču stisnem opciju record i nešto snimim te ubacim u računalo ,nađem taj sadržaj na računalu u obliku 2 DVR datoteke koje ne mogu otvortiti, pa molim kratku pomoć što da radim sa mojim video sadržajom koji sam snimio po uputama sve uradim kako treba na uređaju stisnem start za početak snimanja stop za kraj te još uklonim u opciji sigurno

uklanje hardvera na reckriveru kako bih sve bilo 100% sigurno pospremito, u čemu je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Otvaranje video sadržaja problem

Vjerovatno je gledaje tih prethodno snimljenih datoteka omogućeno samo na digitalnom prijemniku...A uostalom mislim da ako promjenis format ćeš biti u mogučnosti otvoriti datoteku, ali pokušaj promjeniti sa TS na PS naćin snimanja, pa bi trebalo raditi.

16 godina

Mislim da mora biti mp4 format, da divix i slično neče otvarat...Probaj prebaciti u mpg4.

Stisni HVALA, nije teško...a i TU može :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Trebam preporuku sa kojim prgramom to mogu otvorit ja sam već probao sa any video corventer ali i dalje ne mogu pronaći te filove mora

mislim postojati za to neki softver koji bih mogao to otvorit no zaista ne znam koji, skinuti a da otvara DVR datoteke ?

17 godina

VideoReDo TVSuite.

Inače, ako imaš izbor na tom prijemniku, kod opcija snimanja stavi da snima u .ts (transport stream), lakše ćeš obrađivati snimke poslije.

KaeR
16 godina
neaktivan

Ajd Molim te stvi mi link od ovog programa koji si napomenuo, pa ga budem poslje skinuo i isprobao zahvaljujem ti se na pomoći?

17 godina

Link: VideoReDo (trial). Skini prvi s liste.

KaeR
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice