Novi HDD nemoguće formatirati

poruka: 7
|
čitano: 2.231
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
problem sa novim hardom.

Pozz svima ovako uzeo sam novi hdd. I idem instalirati windows i išao sam na format prvo i odma mi je pisalo da nemože....a drugi puta sam išao na instal samo... I čeko jedno 15 min. I ništa se nije dogodilo.... Dali itko zna sta je i do čega je..?  Radi se western digital caviar blue disku od 500 gb

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
moderator
Re: problem sa novim hardom.

Jesi provjerio što ti kažu SMART parametri? Skini HD Tune i pogledaj što piše u kartici Health. Možeš ovdje nabaciti i screenshot HD Tuneovog prozora.

13 godina
Re: problem sa novim hardom.

Preko moba sam... Pokušavam instalirati .....

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 3:36 (razermario).
14 godina
protjeran

ako imas mogucnoost probaj promjenit izmedju ntfs i fat 32 - pokusaj deinstalirati drivrr od hdd u drvice manageru i onda klikni refrrsh da ga ponovno potrazi , pokusaj ga preimenovati pa onda, skini easus partition master pa probaj sa njime

Zamolba za clanove foruma bik i itomic009 da nekomentiraju moje poruke, Hvala !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Imao sam gotovo identičan problem na svojem kompu... a problem je bio u tome što disk koji sam pokušao formatirati prije instalacije nije imao u BIOS-u rednu oznaku kao 0 ili 1, ne sjećam se više, nego je tu oznaku pokupio disk (u biti 2 diska u RAID-u) priključena na dodatni kontroler na matičnoj. Kad sam nakon 4 sata i puno psovki otkopčao ta 2 diska sa matične i opet pokrenuo instalaciju, sve prošlo u redu.

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Re: Novi HDD nemoguće formatirati

ja sam juce od pola 2 do pola 5 samo pokusavao da instaliram :/ sve moguce sam u biosu probao... pa sam vracao tvornicko ono sve... bla bla... i zamijenio one kablove na maticnoj isto tako istekao oba 2 HDD-a i ponovo ustekao i nakon par min pokusao ponovo.. i radilo je... pa sada nezam do cega je :S ali eto uspio sam... btw Hvala svima... admin moze lock ;)

18 godina
moderator
Re: Novi HDD nemoguće formatirati

Znači, vjerojatno loš kontakt. Svejedno, provjeri si Health (SMART) stanje.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice