Nova konfiguracija neće da radi

poruka: 49
|
čitano: 5.008
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Nova konfiguracija neće da radi

trebam prvo proučit ovaj novi bios...

16 godina
neaktivan
Keklja kaže...

trebam prvo proučit ovaj novi bios...

ak ti se neda prčkati po biosu možeš to napraviti iz windowsa...mislim da si dobil cd-s ovim programom uz matičnu...

Bahrija
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 17:12 (bahrija).
15 godina
neaktivan

Što se napajanje tiče, ako je mejd by Hypro, nema beda oko toga drži li il ne. Najvjerojatnije made by Hypro.

'''Čovjek što može živjeti sam je ili zvijer ili Bog.'' Aristotel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hmm kako da saznam dal je ili nije by Hypro? Na računu ništa ne piše a ni na  njemu...

17 godina
neaktivan

evo sada sam vidio. Da Hipro je...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Tada eliminiraj napajanje kao potencijalni uzrok problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Što su to neka kvalitetna napajanja?? 

Ugl. Windows se instalira. Zbog nekog razloga kada upalim napajanje iza i palim komp ništa se ne događa. Ako ga ugasim i ponovo upalim radi. I svaki puta kada ga ponovo palim radi iz prve sve dok ga ne odspojim od struje onda se opet pojavi ovaj problem da prvi puta nece da se upali a iz drugog pokušaja hoće. Ako neko zna neko rješenje za to bit ću mu zahvalan. Inače hvala svima na pomoći

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Keklja kaže...

Ugl. Windows se instalira. Zbog nekog razloga kada upalim napajanje iza i palim komp ništa se ne događa. Ako ga ugasim i ponovo upalim radi. I svaki puta kada ga ponovo palim radi iz prve sve dok ga ne odspojim od struje onda se opet pojavi ovaj problem da prvi puta nece da se upali a iz drugog pokušaja hoće. Ako neko zna neko rješenje za to bit ću mu zahvalan. Inače hvala svima na pomoći

Napajanja koja su Hyprovi proizvodi vrlo su solidne kvalitete te slove za pouzdana kada se radi o Office setupima. Bez problema će pogoniti i malo manje zahtjevan gaming setup. Navedenu konfu trebao bi držati bez problema ukoliko je ispravan.

16 godina
neaktivan
Keklja kaže...

corsair,seasonic,colermaster,tagan,fortron,enermax..neki od  kvalitetnih napajanja.... ček kad ga upališ iza na prekidaču(napajanje)neče iz prve upaliti?

Bahrija
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 19:48 (bahrija).
16 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...
Keklja kaže...

Napajanja koja su Hyprovi proizvodi vrlo su solidne kvalitete te slove za pouzdana kada se radi o Office setupima. Bez problema će pogoniti i malo manje zahtjevan gaming setup. Navedenu konfu trebao bi držati bez problema ukoliko je ispravan.

pajdaš kupil novo thermaltekovo napajanje 600w-dal je 550kn-i radilo je svega jednu instalaciju windowsa nakon restarta nula bodova..tak da moguče makar je novo napajanje da je tvornički sheb,,,...

Bahrija
17 godina
neaktivan
bahrija kaže...
Keklja kaže...

corsair,seasonic,colermaster,tagan,fortron,enermax..neki od  kvalitetnih napajanja.... ček kad ga upališ iza na prekidaču(napajanje)neče iz prve upaliti?

da kada ga iza na prekidaču upalim neće mi upalit iz prve...

Ma ja imam još jedan komp koji je slabiji i u njemu je Raptoxx 750W pa sam htio zamjenit taj sa ovim sada ali problem je što Raptoxx nema 8 pin napajanje za maticnu vec samo 4 i zato nisam zamjenio. Kasnije sam saznao da i to 4 pin mogu ubaciti u ovaj 8pin utor i da ce sve radit bez problema. Kada se vratim u ZG to cu i napravit

15 godina

Nije ti to ni do napajanja ni do RAM-a, niti bilo koje druge komponente. Stvar je matičnoj i kontaktu sa kućištem. Sigurno imaš negdje kontakt matične i kućišta kojem nije mjesto tu.

17 godina
neaktivan

hmmm. pa baš sam gledo na te stvari. jedini kontakt kućišta i matične mi je na nosačima i nikakav više. mogu još jedino probat ispod vijaka na matičnoj ubacit one gumene krugove pa da nema direktnog kontakta sa matičnom. Ali opet ima nosač sa donje strane...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

e sad instalirao sam windows i ubacio cd sa driverima. Stavio da instalira all in one i nakon restarta imam poruku "generate Serial ATA diskette? Y/N"

Ako uzmem Y kaze da nemam floppy a ako uzmem N onda restartira komp??!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Koje Windowse?

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
7
15 godina

https://www.youtube.com/watch?v=TRY1MfihwiE     Ovo je pošten komp za igranje {#}.

17 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Nije ti to ni do napajanja ni do RAM-a, niti bilo koje druge komponente. Stvar je matičnoj i kontaktu sa kućištem. Sigurno imaš negdje kontakt matične i kućišta kojem nije mjesto tu.

Baš sam testirao. To mi se događa i kada matična i ostale komponte nisu u kućištu. Baš sam sve spojio izvana i opet iz prve neće da upali...

16 godina

Promjeni napajanje.

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice