Nemogu formatirat hdd

poruka: 52
|
čitano: 5.763
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Nemogu formatirat hdd
kizo2703 kaže...
Damir1908 kaže...
EDIT: evo sada sam upisao SN na wd stranicu i pise da je taj hdd pod garancijom do 2014 ..cu dobit drugi ili ? ..btw da vas podjestim hdd je ko nov nema nikakvih znakova ostecenja ili necega

EDIT  2: hdd je kupljen ovdje sta sada? 

Imaš garanciju ,ali bez računa samo direktno od prizvođača - znači moraš ga slati u WD.

Pročitaj ovo i ovo ,nadam se da znaš engleski.

Sad sam zvao proximu i reko mi tip da mu posaljen S/N na email i poslo sam i reko je ako je hdd banana kao sto i je , rekao je da cim dozvole (nije reko ko valjda wd ) da ce mi poslat novi ..to znacii da garancija ide opet ispocetka nece bit fore kao dobio sam drugi itaj vrijedi do 2014 nego 2015 il kad vec ? mislim za svaki slucaj sad su hddovi sve vise pokvarljiva roba nikad neznas sta te ceka sa njima :S 

17 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...

Sad sam zvao proximu i reko mi tip da mu posaljen S/N na email i poslo sam i reko je ako je hdd banana kao sto i je , rekao je da cim dozvole (nije reko ko valjda wd ) da ce mi poslat novi ..to znacii da garancija ide opet ispocetka nece bit fore kao dobio sam drugi itaj vrijedi do 2014 nego 2015 il kad vec ? mislim za svaki slucaj sad su hddovi sve vise pokvarljiva roba nikad neznas sta te ceka sa njima :S 

Super ako ćeš dobiti novi. Ne ,garancija ide iz početka ,samo moraš dobiti i neki papir uz disk da to možeš dokazati.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 17:46 (kizo2703).
13 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Super ako ćeš dobiti novi. Ne ,garancija ide iz početka ,samo moraš dobiti i neki papir uz disk da to možeš dokazati.

S/N mi je najbitniji i da radi ostalo nije bitno xD :) 

17 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...

S/N mi je najbitniji i da radi ostalo nije bitno xD :) 

Svejedno ,dobro je imati papir ,just in case. Jel koliko primjećujem ,ti Greenovi se nešto često kvare. Ja sam imal sličnu frku sa 2 komada u godinu dana.

13 godina
neaktivan
Nemogu formatirat hdd

ma znam ja sam proslog sprzio istog takvog kakvog sad imam {#}..ajde mora se priznat 200 kn za  1 tb danas nije uopce lose dobit i to ono nov iz ducana {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nemogu formatirat hdd

Poslao mi tip iz proxima email s uputama : nazovem overseas i kazem im kad da dodu po njega i oni ga odnesu u ms servis ako se nevaram...ugl u ponedeljak ce doc po njega i poslat ga a ja trebam samo cekat novi predpostavljam osim ako ne nadu mikrosokopom da je nesto osteceno predpostavljam da ce bit problema sigurno nekih ..ugl javim vam za dalje sta ce bit i tip mi reko da je rok 30 dana :) 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nemogu formatirat hdd

UPDATE : evo danas sam nazvo mr servis i kazu da su poslali wd-u kao dopis za zamjenu novog od 28.9.2012 i da vjeruju da ce do kraja tjedna novi hdd bit kod mene :))) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nemogu formatirat hdd

hmmm  hard koji se nemoze formatirat,ako mu hirens boot nadje bad sektore zao mi je samo ga mozes bacit,ako neda da ga koristis za razne podatke,imam takvih 200 isti slucaj,ako imas garanciu i racun  mozas otici u trgovinu di je kupljen ako je to moguce,druge solucije nema sorry

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bonic kaže...

hmmm  hard koji se nemoze formatirat,ako mu hirens boot nadje bad sektore zao mi je samo ga mozes bacit,ako neda da ga koristis za razne podatke,imam takvih 200 isti slucaj,ako imas garanciu i racun  mozas otici u trgovinu di je kupljen ako je to moguce,druge solucije nema sorry

sabane ...procitaj sve moguce poruku i gore sto sam napiso xD 

13 godina
neaktivan
Nemogu formatirat hdd

Evo hdd stigo zapakiran je i to je kraj moje price nisam ni kune dao a platio sam ga 200 kn s****** sa njuskala ali fatkicki dobio sam novi za isto tolko :D ... hvala svima koji su mi davali laznu nadu :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Damir1908 kaže...

Evo hdd stigo zapakiran je i to je kraj moje price nisam ni kune dao a platio sam ga 200 kn s****** sa njuskala ali fatkicki dobio sam novi za isto tolko :D ... hvala svima koji su mi davali laznu nadu :D 

Bilo bi lijepo kad bi makar poslikao tog novog diskića...ali i ovako je oke ak si tak dobro prošo {#}.

13 godina
neaktivan
Realist kaže...
Damir1908 kaže...

Bilo bi lijepo kad bi makar poslikao tog novog diskića...ali i ovako je oke ak si tak dobro prošo {#}.

evo sad cu nisam ga ni odpakiro zao mi haha :D ... super sam proso covjece... btw misecini da su mi dali sata 3 disk 6 gbp/s ..ugl koja je sad razlika izmedu sata 2 i trojke? jer ja imam sata 2 ulaze pa dal ce bit kakve razlike ? 

17 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...

evo sad cu nisam ga ni odpakiro zao mi haha :D ... super sam proso covjece... btw misecini da su mi dali sata 3 disk 6 gbp/s ..ugl koja je sad razlika izmedu sata 2 i trojke? jer ja imam sata 2 ulaze pa dal ce bit kakve razlike ? 

SATA 2 - 3 GB maks. brzina

SATA 3 - 6 GB maks.

Dobil si sata 3 zato jel sada samo oni i proizvode. (barem u WD-u)

Samo čisto sumnjam da ćeš osjetit razliku ako su ti na ploči samo SATA 2 priključci.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 23:25 (kizo2703).
13 godina
neaktivan
kizo2703 kaže... 

SATA 2 - 3 GB maks. brzina

SATA 3 - 6 GB maks.

Dobil si sata 3 zato jel sada samo oni i proizvode. (barem u WD-u)

Samo čisto sumnjam da ćeš osjetit razliku ako su ti na ploči samo SATA 2 priključci.

to ja sve kontam..samo nekontam ovo 3 gb i 6 gb po cemu su dobili tako velike brzine? mislim sigurno nije prebacivanje ili kopiranje podataka na taj isti hdd 6 gb nego ( sad pucam ) 60-70 mb ... kako se to gleda ? 

13 godina
neaktivan
Nemogu formatirat hdd

Evo slike KAK JE SLADAK!!!  {#} .. covjece banat ce me od trollanja moderatori {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...

to ja sve kontam..samo nekontam ovo 3 gb i 6 gb po cemu su dobili tako velike brzine? mislim sigurno nije prebacivanje ili kopiranje podataka na taj isti hdd 6 gb nego ( sad pucam ) 60-70 mb ... kako se to gleda ? 

Evo ti brzina prijenosa sa sata 2 na sata 3 (oba WD) na Windowsima 8.

106 MB/s 106 MB/s
Na Sedmici je to maksimalno 70.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 23:50 (kizo2703).
13 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Evo ti brzina prijenosa sa sata 2 na sata 3 (oba WD) na Windowsima 8. Na Sedmici je to maksimalno 70.

Sve jasno ..hvala ti  {#} ... znaci hddovi imaju vecu brzinu ali sistemi nemogu to ajmo rec iskorsitit do kraja? p.s. da ne otvaram novu temu ali sam vec jednom otvaro da pitam ..sad nakon tog hhda ce mi mozda se brze instaliravat windows jer npr prije mi je 15 min trebalo a sada je stvarno dugo traje instaliravanje a i citac sam promjenio i sve samo se odjednom desilo..sta to moze bit ? :( 

13 godina
protjeran
Damir1908 kaže...
kizo2703 kaže...

Evo ti brzina prijenosa sa sata 2 na sata 3 (oba WD) na Windowsima 8. Na Sedmici je to maksimalno 70.

Sve jasno ..hvala ti  {#} ... znaci hddovi imaju vecu brzinu ali sistemi nemogu to ajmo rec iskorsitit do kraja? p.s. da ne otvaram novu temu ali sam vec jednom otvaro da pitam ..sad nakon tog hhda ce mi mozda se brze instaliravat windows jer npr prije mi je 15 min trebalo a sada je stvarno dugo traje instaliravanje a i citac sam promjenio i sve samo se odjednom desilo..sta to moze bit ? :( 

Kak si ga podjelio? Particije?..ne mora ti "C" particija bit prevelika (do 100Gb), a ostalo staviš D i recimo E istog kapaciteta kao C, gdje ćeš stavljat presliku (iso,gho) od C diska, kako bi u slućaju rušenja imao odakle sve brzo vratit( savjetujem preslike pravit svakih minimalno mjesec dana, zbog nadogradnji programa unutar sistema i program files-a).

13 godina
neaktivan
Realist kaže...
Damir1908 kaže...
kizo2703 kaže...

Kak si ga podjelio? Particije?..ne mora ti "C" particija bit prevelika (do 100Gb), a ostalo staviš D i recimo E istog kapaciteta kao C, gdje ćeš stavljat presliku (iso,gho) od C diska, kako bi u slućaju rušenja imao odakle sve brzo vratit( savjetujem preslike pravit svakih minimalno mjesec dana, zbog nadogradnji programa unutar sistema i program files-a).

ISKRENO ja ga mislim podijelit npr 200 gb windows i programi igre itd.. a 800 gb instalacije od programa ,igri, filmovi itd.... ali zasto mi to pises ? znam ja sve to ali meni netreba nemam vazne dokumente tako da ono bitno mi je podijelit hdd da imam podatke... btw jel mi moze ko opet rec da nepisem opet zasto odjednom mi se desilo( ne samo meni i drugima) da kad npr idem radit winodws na novo i treba mu jako dugo da instalira windows a inace prije je trebalo 15 minuta? da stavim ssd bi brze instaliravo windows' mislim znam da bi ali ja mislim da meni nije spor radi toga nego neceg drugog :(

13 godina
neaktivan
Nemogu formatirat hdd

Zadnji update: ugradio ga instaliro os podijelio na 200 gb i ostatak .. sljaka samo me brine u hd tune kad idem read test 100 ines mb je citanje i onda naglo padne pa raste pa si snizi na 50-60 pa opet raste..to je do hdda ili ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Damir1908 kaže...

Zadnji update: ugradio ga instaliro os podijelio na 200 gb i ostatak .. sljaka samo me brine u hd tune kad idem read test 100 ines mb je citanje i onda naglo padne pa raste pa si snizi na 50-60 pa opet raste..to je do hdda ili ? 

Ne mora bit do HDDa. Ako ti je to jedini disk u kompu, onda je do OS-a jer su tamo temp i swap fajlovi koji "remete" čitanje HDTune-a. Realnije bi ga izmjerio kad bi taj HDtune, odnosno čitave windowse, pokrenio sa vanjskog medija; tako da ti taj HD bude sekundarni i bez opterećenja sistema. U globalu, to je sve dobro sad tamo kod tebe i uživaj u novom disku! Sretno! {#}

13 godina
neaktivan
Nemogu formatirat hdd

aha hvala... onda tema moze pod lock {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice