Nema slike!!!

poruka: 7
|
čitano: 3.562
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Nema slike!!!

Prolistaj uputstva.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A jesi li siguran da si sve dobro podesio? Ta kartica prima i digitalni i analogni signal - znači, negdje u postavkama to moraš namjestiti.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nema slike!!!

A jesi li siguran da taj toranj odašilje digitalni signal?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FireRaven kaže...
 Uh jesam ga zabrljao... Htio sam reći: da sveta nedelja ima dvb-t  HTV 1 51 HTV 2 39 DVB-T A nema DVB-T B nema HD 56 ? Šta to znači?
 To znači da na području zagrebačke županije postoje samo dva DVB-T odašiljača, i to na zgradi HRT-a i na odašiljaču na Sljemenu. U Svetoj Nedelji postoji odašiljač koji emitira HDTV, ali to je nešto različito i nisam siguran da tvoja kartica to podržava.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nisam siguran, pretpostavljam da ne. S čisto tehničke strane gledano, razlika između analogne i digitalne tv je u prijenosu signala - u analognom prijenosu signal ima kontinuirani valni oblik, dok digitalni signal ima oblik diskretnih bitova informacije.

Što se odašiljača tiče, sigurno je da ne nudi podršku za DVB-T, nego samo HDTV. HDTV je televizija visoke rezolucije i kvalitete zvuka. Za ovakvu kvalitetu programa potrebno je prenijeti više podataka nego za običnu televiziju, pa kartica mora podržavati MPEG-4 kodiranje slike i AC3 (Dolby Surround) zvuk. Ne znam je li tvoja kartica to podržava.

U svakom slučaju, mislim da ti preostaje u postavkama namjestiti na analogno i strpit se dok digitalna TV ne postane standard.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2008 19:31 (macak).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nema slike!!!

Imam istu takvu karticu i istu antenu. Antena ti radi samo ako si malo više (na 2 katu ili više) i ako si na čistini, tj. da nema zgrada/kuća oko tebe. Inače, to je obična antena, ne možeš ni puno očekivati od nje.

Naravno da možeš spojiti karticu s vanjskom antenom, radit će ti bez problema. Imat ćeš sve programe kao što imaš na TV-u i bit će iste kvalitete. Možeš antenu i podijeliti da ti ide u TV i u TV-karticu tako da kupiš splitter (mislim da se tako zove), spojiš jedan kraj u TV, drugi u TV-karticu.

Što se tiče narihtavanja, pretpostavljam da si dobio PowerCinemu 4 ili 5 u paketu, izrazito dobar program, i dovoljno je slijediti onaj wizard.

And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nemaš signal jer nije dovoljno jak i ono što se reklamira za digitalnu TV je banana jer samo na nekoliko područja možeš uhvatiti digitalac.

Takva smo država da svi pokupuju opremu a signala nema!Ja je imam svu i blizu sam Zagreba s kako oni kažu dva dig. odašiljača(sljeme i hrt zgrada) a

signal je katastrofa!Imam i sva silna pojačala  i tri četiri antene i banana....tako da se ne uzrujavaj dok Sanader ne zna što priča o digitalnoj TV

ne računaj na dobar prijem i digi TV.Sve su nas zaj++++ .

NNN
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice