Neće podići windowse

poruka: 2
|
čitano: 2.017
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Neće podići windowse

Znači da malo pojasnim situaciju. Pokušavam dijagnosticirat kvar na jednom računalu, preko svog sam shvatio da greška nije u napajanju, grafičkoj, temperaturi, hardu, ramima, znači ostaje matična ili procesor, sad pošto nemam kompaktibilan procesor da ga testiram na navedenoj matičnoj, zanima me jer bi mi netko mogao ovako pomoći koje je od navedenog neispravno. Računalo se u početku nije moglo uopće uključiti, tj uključilo bi se, ne bi davao nikakvu sliku, već bi se sam restartirao nakon nekog vremena. Kad sam izvadio bateriju na matičnoj, te ju vratio, dobio sam početnu sliku, te je sve u redu do trenutka kad se trebaju dići windowsi, onda se restartira (znači počne se bootat, izbaci onu sliku windows is loading ( inaće win7 je u pitanju), te onda počne restart). Mogu bez problema ući u bios, te mjenjati sve postavke, i zbog toga uopće i sumnjam na procesor. Jer uopće moguće da procesor radi tako selektivno, tj da on počne sa osnovim programima, ali da nema dovoljno snage za podići windowse?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Neće podići windowse

Uđite u safe mode pa napravite backup ili system restore.

Pozdrav!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice