Evo ovako jucer sam slozio laptop HP Pavilion Zx5000 i krenuo ja instalirat windowse i sve u redu pita me dal cu radit koju percepciju i to idem dalje i krene instaliravat dođe do 60% cca i ugasio se i od tad ne dale vise sliku nikakvu sve radi ko da mu nije nista ali ne daje vise sliku ni na svom ekranu ni kad spojim na monitor...sta bi to moglo bit???neka odgovori netko pametan ko zna...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
moglo bi biti svašta, ja najviše sumnjam na RAM, probaj sve slotove i sve kartice posebno, ako nije ram onda je vjerovatno graf. čip
Prvo i osnovno, čovjeka glava zaboli od ovakvog posta. Koristi dijakritičke znakove.
Drugo, moraš dati više detalja o kompjuteru od toga.
Treće, "percepciju"?
Izbacuje li ti išta na ekranu? Možeš li ući u BIOS? Po ovome zvuči kao da ti je nešto gadno krepalo. Iz čistog razloga što je laptop, preporučam slanje na servis.
Ne znam dolaze li laptopi sa speaker-om na matičnoj ili ne, s njim se obično lako može dijagnosticirati gdje je problem
Ako je ...JOŠ U GARANCIJI...ODMAH NOSI U SERVIS...( Sumnjam da ti je ..RIKNULA GRAFIČKA...
)
particiju...
ne mora značit da je grafička riknula, može biti i memorija i procesor i matična, bez mobo speakera se to na žalost ne može dijagnosticirati. čuješ li kakav beep kada pališ računalo? u svakom slučaju vraćaj di si ga uzeo i traži novi
evo danas sam izvadio rame i napokon je digao sistem...vratio ram i radi evo kolko i vidite... :D svejedno hvala na pomoci!!
nema na čemu, uživaj