imam kameru , ali nemam drivere , ja sam trazio po google , ali nisam nasao driver :S . Da li bi mi netko mogao nac driver za ovu kameru : USB2.0 WebCam. Shadow Series... hvala unaprijed.!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako ti je Windows 7 trebalo bi biti Plug and Play,meni sve komponente što sam imao priključene na komp kad sam prelazio na Windows 7 su bile same prepoznate.
imam kameru , ali nemam drivere , ja sam trazio po google , ali nisam nasao driver :S . Da li bi mi netko mogao nac driver za ovu kameru : USB2.0 WebCam. Shadow Series... hvala unaprijed.!
Ma daj reci točan model,pogledaj na pakiranju.Imam i ja Sweex nightvision cam,pa se ti misli koji model imam
Pa piše li ti model na kutiji?
na kutiji pise : Shadow Series PC-304 , a kad u windowsu udjem u uređaje , pise mi Model: Usb 2.0 WebCam
Našao sam ovo pa pogledaj
Driver?
Mislis na onaj CD sto sam dobila uz kameru, instalira sam sve. Kazem, radilo je, gledala se, cula sebe, cula druge i odjednom vise nece.
Idi u Device Manager, on ti je RB My Computer->Manage->Device Manage, vidi imaš li "žutih upitnika" kod kamere.
Nije mi sad instalirano. Hoces biti tu oko 22h? Ako ne stignem sad da ti javim?
LOL, kako ću ja znat, ali vjerovatno da ću navratiti .
A je... s tim kamerama sami problemi, meni otkad sam prašal na WIN 7 ne radi kamera na HP 4525S, skinul sam drivere i softwer za kameru sa hp.com za taj laptop, u device manageru nema nikakvih upitnika znači da je driver instaliran ali kamere nigdje nema, obično je u my computeru, dvoklikom na nju otvara se prozor i vidim sebe na ekranu, tako je bilo na XP, otakd imam 7 x64 nema je nigdje.
Ovako. Pise USB Device i ispred toga zuti upitnik i preko upitnika i uzvicnik
Cackala sam malo i shvatila. Radi. . Hvala ti puno. Ako tebi zatreba moja pomoc u vezi svega ostalog a da nije rijec o racunarima, tu sam. E kad sam prvu kameru kupila isto mi se ovo desilo, pa ja mislila da je kamera pokvarena pa kupim drugu. Blesavo!. Reci mi sad koja je bolja, koju da koristim- ovu sto sam napisala ili iLook 300, takodje Genius, ili su identicne?