Moze pomoc oko Web Kamere ?

poruka: 16
|
čitano: 9.547
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

imam kameru , ali nemam drivere , ja sam trazio po google , ali nisam nasao driver :S .  Da li bi mi netko mogao nac driver za ovu kameru : USB2.0 WebCam. Shadow Series... hvala unaprijed.!

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ako ti je Windows 7 trebalo bi biti Plug and Play,meni sve komponente što sam imao priključene na komp kad sam prelazio na Windows 7 su bile same prepoznate.

SENAID

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Moze pomoc oko Web Kamere ?
andjelko95 kaže...

imam kameru , ali nemam drivere , ja sam trazio po google , ali nisam nasao driver :S .   Da li bi mi netko mogao nac driver za ovu kameru : USB2.0 WebCam. Shadow Series... hvala unaprijed.!

Ma daj reci točan model,pogledaj na pakiranju.Imam i ja Sweex nightvision cam,pa se ti misli koji model imam

R.I.P EnlightenedPhoenix/////////ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala
14 godina
neaktivan
meni ga nece prepoznat...
14 godina
neaktivan

Pa piše li ti model na kutiji?

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

na kutiji pise : Shadow Series  PC-304  , a kad u windowsu udjem u uređaje , pise mi Model: Usb 2.0 WebCam

14 godina
neaktivan

Našao sam ovo pa pogledaj

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Imam i ja problem u vezi kamere. Radi se o Genius iSlim 300x. Koristila sam je par puta i radila je. Medjutim, odjednom racunar nece vise da je primi, kad je stavim u usb ulaz sam mi bipne i ,,odbipne,, kao da je racunar prihvati i istog momenta odbije. Ona lampica u kameri svjetluca.. Znaci kamera nije pokvarena. I kad odem u My computer ne postoji novi uredjaj koji je prepoznao racunar. Kao da su i racunar i kamera ok, ali se nesto ne podnose :).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Driver?

Programming is understanding. – Kristen Nygaard
13 godina
neaktivan

Mislis na onaj CD sto sam dobila uz kameru, instalira sam sve. Kazem, radilo je, gledala se, cula sebe, cula druge i odjednom vise nece.

13 godina
neaktivan

Idi u Device Manager, on ti je RB My Computer->Manage->Device Manage, vidi imaš li "žutih upitnika" kod kamere.

13 godina
neaktivan

Nije mi sad instalirano. Hoces biti tu oko 22h? Ako ne stignem sad da ti javim?

13 godina
neaktivan

LOL, kako ću ja znat, ali vjerovatno da ću navratiti {#}.

14 godina

A je... s tim kamerama sami problemi, meni otkad sam prašal na WIN 7 ne radi kamera na HP 4525S, skinul sam drivere i softwer za kameru sa hp.com za taj laptop, u device manageru nema nikakvih upitnika znači da je driver instaliran ali kamere nigdje nema, obično je u my computeru, dvoklikom na nju otvara se prozor i vidim sebe na ekranu, tako je bilo na XP, otakd imam 7 x64 nema je nigdje.

Valentin

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ovako. Pise USB Device i ispred toga zuti upitnik i preko upitnika i uzvicnik  {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Cackala sam malo i shvatila. Radi. {#}. Hvala ti puno. Ako tebi zatreba moja pomoc u vezi svega ostalog a da nije rijec o racunarima, tu sam. E kad sam prvu kameru kupila isto mi se ovo desilo, pa ja mislila da je kamera pokvarena pa kupim drugu. Blesavo!. Reci mi sad koja je bolja, koju da koristim- ovu sto sam napisala ili iLook 300, takodje Genius, ili su identicne?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice