Aha znaci to moze biti bilo sta.. Mislim da napajanje nije slabo TX550M CORSAIR.. Ici cu provjeriti u trgovinu gdje sam kupio komp...Temperature su ok nezz vise sta da napisem..
maticna je banana kazem vam moj frend ima isti takav problem
Ne mozes generalizirati. 5 razlicitih stvari moze ovo uzrokovati, ne mozes samo tako reci da je maticna.
hmm ... da je lose napajanje samo bi se ugasio .. da je grafa nebi bilo zvuka ai morali bi biti neki artifekti ili nesto nebii " tek tako otislo" , da je procesor komp bi kod drugih opterecenja otiso ... neka pokrene burn in test 15 minuta i mozemo se kladit da ce proc..zasto ce proc? zato sto je maticna banana kad mu stavis sve na 100% normalno ce radit ali npr ko moj frend pokrene f1 i svaki put prije nego sto stisne enter da napravi novi profil dode power saving mode cak i sa integriranom grafickom ... a jedino sto se na tom kompu mijenjalo je MATICNA !!! ... ko se oce kladit samnom u 100 eura tamam mi trebaju pare xD ?
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Removaj sve, i instaliraj sve nanovo.
To se i meni događalo sa starijom kantom i shvatio sam da dobijem poruku (amd display driver has recovered) itd nakon sto se montior ugasi
Ej sabane nisi reko da imas integriranu graficku ja tek sad vidio... idi stavi komp na integirranu instaliraj drivere i igraj igru naravno sve na low ali igraj malo i mozemo se kladit da ce ti doc power saving mode onda ti mogu sa 1000% sigurnoscu rec da je maticna 
To se i meni događalo sa starijom kantom i shvatio sam da dobijem poruku (amd display driver has recovered) itd nakon sto se montior ugasi
ma da ovaj przilica je kriva mu za sve sigurno full kuzis stvarno ... njemu ne dode nikakav error nego samo power saving mode i zvuk nakon nekog vremena zalagga ... driveri nisu dajem glavu svoju za to !!!
Za napajanje sam siguran da nije jer sam provjerio tam u trgovini.. a za maticnu i grafu nezz.... sto znaci banana maticna...
Za napajanje sam siguran da nije jer sam provjerio tam u trgovini.. a za maticnu i grafu nezz.... sto znaci banana maticna...
100 eura molim 
heheheh... oce se to mozda popraviti ako updatam biose.. pliss odg 
heheheh... oce se to mozda popraviti ako updatam biose.. pliss odg 
probaj nista te nekosta
.. covjece samo oruzane smajlice stavljas ccc
... neznam sta je ali najbolje je u servis ga odvest ali da izbjegnes cekanje i drk*** sa njima probaj update kako rekoh nista te nekosta
heheheh 
ma da ovaj przilica je kriva mu za sve sigurno full kuzis stvarno ... njemu ne dode nikakav error nego samo power saving mode i zvuk nakon nekog vremena zalagga ... driveri nisu dajem glavu svoju za to !!!
Pa nemoze ni vidjet taj error zbog toga sto mu se freeza grafa i ode monitor u power save.
Nemas pojma o cemu pricas, ja dajem svoju glavu da su driveri/OC krivi.
eo update sam bios idem sad vidit oce sta bit
Kul, meni se obično zgasi cijelo računalo... Ne znam zaš :D
Kul, meni se obično zgasi cijelo računalo... Ne znam zaš :D
Tebi je onda problem ili pregrijavanje ili slabo napajanje.
Mislim da je pregrijavanje jer radi po cijele dane, pa onda... :D
eo update sam bios ali opet isto nakon 30 min crysis 2 ...
temp od proca je bio od 65 -70
a maticna isto 65-70
dok grafa je bila 45
...dali se mozda moze stock cooler od proca pojcaat ako ne kupit cu neki bolji
svjedno odnjet cu tamo njima u hg spot pa nek oni to pogledaju
Ne bi ti temperatura procesora trebala biti tako velika a pogotovo ne temperatura matične...
A znam da nebi trebala ali opet nije tak velika da se komp ugasi? A i mene svasta u zivotu je** POWER SAVING MODE OMG.....
nakon toga uzmi cd sa originalnim driverima i reinstaliraj
Pokusati cu i to...pa onda sve javim
valja pokusati... :D
testiro sam neke jos stvari dok mi se metro cryis 2 ugasi za 10 min i prikaze power savig mode...
cod mw3 i company of heores igram do 2-3 sata i negasi se
prije nego sto odnesem komp kod njih ...sta bi to moglo biti ? pregrijavanje na zahtjevnijim igrama?
a ja sam mogo sinoc call od duty igrat pa mi se nije gasio a danas se gasi...
Da nisu doktori zaboravili spojiti CPU Fan na matičnu ploču? 
dobro doduše onda bi se PC ugasio...
Bez obzira na to koliko je upgrade drivera dobar, isprobaj defaultne drivere koje si dobio uz grafu i matičnu...možda ti riješe problem.
Guglaj "7870 black screen of death"
Ima dosta ljudi s tim problemom, pa mozda netko zna rjesenje.
Najvjerojatnije je problem na relaciji ploca-grafa...
eo da vam se javim..komp radi .odnjeo sam u trgovinu ..grafa je bila u pitanju...dobio sam novu i radi