Monitor ne reagira

poruka: 3
|
čitano: 414
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Monitor ne reagira
Pozdrav,
Da li netko zna u cemu je problem, ni monitor ni tv ne reagiraju kada ih spojim s kompom. Monitor spajam onim plavim kablom, a tv hdmi (pokusao sva tri utora na tvu - nece), komp radi, sve se pokrene, sve je dobro spojeno, no ni monitor ni tv ne daju sliku. Cooler na grafickoj radi normalno, brisao sam od prasine, vadio i ponovno stavljao sve komponente itd itd uglavnom sve sto sam procitao pretrazujuci google, no i dalje mi nista ne prikazuje.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Monitor ne reagira

S obzirom na napisano dalo bi se zaključiti da nisi podesio Windowse.

17 godina
neaktivan
Re: Monitor ne reagira
bulbasor94 kaže...
Pozdrav,
Da li netko zna u cemu je problem, ni monitor ni tv ne reagiraju kada ih spojim s kompom. Monitor spajam onim plavim kablom, a tv hdmi (pokusao sva tri utora na tvu - nece), komp radi, sve se pokrene, sve je dobro spojeno, no ni monitor ni tv ne daju sliku. Cooler na grafickoj radi normalno, brisao sam od prasine, vadio i ponovno stavljao sve komponente itd itd uglavnom sve sto sam procitao pretrazujuci google, no i dalje mi nista ne prikazuje.

Najbolje da prvo riješiš jedan problem pa onda drugi. Dakle, za sada zaboravi na tv i usredotoči se na monitor. Ako i tada nema slike ili je u pitanju grafička ili monitor. Ako imaš drugi ili posudi od susjeda/prijatelja monitor za kojeg si se uvjerio da je ispravan pa ga spoji. Time ćeš odmah znati što je uzrok.

Također, provjeri da nisi pomiješao video izlaz interne video kartice sa diskretnom.

Šta roda donese, to vrana odnese.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice