Monitor laptopa na PC

poruka: 4
|
čitano: 1.833
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Monitor laptopa na PC

pozz svima..imam doma jedan laptop..HP 6715b kojemu je otišla matična, pod krevetom stoji već godinu i nešto i ne ispalti mi ga se popravljat pa sam razmišljao dal ga mogu iskoristit, dakle monitor laptopa radi, pa me zanima dal je ikako moguče spojiti monitor toga laptopa na PC? dal postoji koji switch za to ili je to nemoguče učinit? hvala unaprijed

Music and nothing else metters

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Monitor laptopa na PC
sk0ls kaže...

pozz svima..imam doma jedan laptop..HP 6715b kojemu je otišla matična, pod krevetom stoji već godinu i nešto i ne ispalti mi ga se popravljat pa sam razmišljao dal ga mogu iskoristit, dakle monitor laptopa radi, pa me zanima dal je ikako moguče spojiti monitor toga laptopa na PC? dal postoji koji switch za to ili je to nemoguče učinit? hvala unaprijed

To nije moguće, jedino ako s laptopa a da je ploča ispravna a ekran razbita tada može s lapa spojit na monitor. A ovako nemože ništa ali zašto nebi prodao tu na forumu pa ima korisnika koje su potrebniji u nabavci dijelova. Gle na njuški lcd košta 300kn, i ostalo dijelovi koje su ispravni a komplet bio mogao dobiti oko 500kn ali ovisi kako kupac odgovara. :D

Sam svoj majstor. :)
13 godina
neaktivan
sk0ls kaže...

- nemoguće

- i da na laptopu postoji vga ulaz opet nebi radilo kad ti je matična otišla

- rješenje: nova matična

ili

baciti laptop

14 godina
neaktivan
sk0ls kaže...

Nemoguće.

Napravi kako ti je Nello rekao, prodaj u dijelovima.

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice